0   

Simke @Simke 22. Nov 2009, 12:48

Torej po enem tednu ko sem dobil dodatno baterijo se mi je pojavil problem.

Imel sem v BG lepo eno original baterijo ki je delalo brez problema. Dodal sem še dodatno baterijo in vse ok in prav. Danes dam BG dol in probam baterije - obe in fotoaparat se ne prižge. Kontakte sem mal probal premaknt, češ da ni dobrega kontakta. A vseeno ne dela, z BG dela z eno in drugo baterijo. Gledam sem notri v tisti reži je kao en mikrostikalo . Kaj ma tista reč za eno funkcijo, predvidevam da ma ko se baterija usede da da znak da deluje. Mogoče je stikalo šlo v k...

Kaj ma kdo kakšne izkušnje s temi rečmi?
 0   

Ratter @Ratter 22. Nov 2009, 17:33

Jaz imam izkušnje.
Kupil sem Ansmannov grip za Canon 40D.Po dveh mesecih je crknil.
Vrgel v smeti.
Tukaj je kar nekaj tem o neoriginalnih gripih,ki spustijo dušo.
Ne vem sicer kakšnega imaš ti.
Moje izkušnje z neoriginalnim gripom so slabe.
Nikoli več.
 0   

Simke @Simke 22. Nov 2009, 17:44

že že ampak pri moji varijanti je lih kontra.

Men grip dela BP samo mi aparat ne dela z samo bateijo. To je tisto kar me muči.

Sem pa pozabil povedat da sem v tem času kupil neoriginalno baterijo (če ma to sploh veze) ampak dela v BG ..in pa posodablju sem firmware iz 1.1.0 na 1.1.1

Edino če je to narobe sleep
 0   

Ratter @Ratter 22. Nov 2009, 19:28

Če bi morda poskusil dati fotoaparat na default nastavitve?
To za začetek nič ne stane.
 0   

Simke @Simke 22. Nov 2009, 20:41

probal pa ne gre...

Verjetno bo treba resetirat verzijo... nazaj na 1.1.0

Kaj mislite da to spada pod garancijo ..verjetno ne ..ker je poseg v fotoaparat ? no


Pojdi na:   
Postani Slo-Foto.net član
Zadnje v forumu
Anketa
Kako pogosto uporabljate mobilni telefon za fotografiranje?
Rezultati