0   

BubikolRamios @BubikolRamios 19. Jan 2010, 17:45

postavil sem eno internet stran, kjer je gor tudi 'nature' fotogalerija in kjer stvari potekajo takole:

1. avtor fotografij je povabljen da lahko predstavlja fotke pri meni, ali pa se sam povabi ...
2..Jaz kot admin and owner izjavljam da pač v nobeni točki nočem imet avorjevih copyright pravic (ker tudi svojih ne dam kar tako zlahka thumbsup ), razen pač, da pa so slike lahko objavljene na točno tej dotični strani. ...

Zanima me predvsem za točko 2 če odstavek 2 iz celotnega texta spodaj to pove. Če komurkoli v odstavku 2 ali nasploh kaj smrdi , na dan z besedo kako naj bo napisano.. Nočem seveda imet 10 strani pravniškega sr..., ker tega ne bo nihče bral.

Citiram:


* V x.net galeriji bodo samo, vsaj tehnično kvalitetne fotografije, zato sami ne morete dodajati fotografij, lahko pa administratorju predlagate dodajanje vaših fotografij.Članstvo ni obvezno, da bi lahko vaše fotografije prišle v galerijo, edini kriterij je kvaliteta fotografij.
* Če vaše fotografije pridejo v x.net galerijo, komplet vse avtorske pravice ostanejo vam, dovoljujete samo objavo na x.net-u. Pred nalaganjem na x.net bodo morda modificirane v smislu spremebe velikosti, posledično ostrenja in optimizacije za web.
* Za objavo v x.net je zahtevano pravo ime avtorja.
* Zagotovljena je povezava do osebne strani avtorja fotografije, po izboru avtorja fotografije (predvidena je povezava do osebne nekomercialne ali komercialne foto strani). Administrator si pridržuje pravico zavrniti katerokoli povezavo iz kateregakoli razloga.
* Vse slike v galeriji so avtorsko zaščitene, zato jih je brez avtorjevega dovoljenja prepovedano kakorkoli uporabljati, razen nekaterih, ki so GPL in podobno. Katere so te izveste s klikom na avtorjevo ime, ki vas poveže do ustrezne strani z zadevnimi informacijami.


Pojdi na:   
Postani Slo-Foto.net član
Zadnje v forumu
Anketa
Kako pogosto uporabljate mobilni telefon za fotografiranje?
Rezultati