0   

Hefc @Hefc 23. Apr 2010, 14:08

Živijo!

Najprej v pojasnilo, da novo temo odpiram iz razloga, ker je v prejšnjih temah s to tematiko vse preveč blatenja (predvsem po članih foruma) in nič kaj zares koristnih informacij.

Sedaj pa k vprašanju: zanimam se za študij fotografije in po doslej pridobljenih podatkih sta v Sloveniji za ta študij na voljo VIST in pa IAM. Zanima me, če mi lahko kdo poda kakšne informacije o teh dveh študijih. Mi morda lahko kdo, ki ima več vpogleda, poda celo kakšno primerjavo?

Vprašanja naslavljam na člane foruma, ki imajo predvsem konstruktivne kritike, tako dobre kot slabe in naprošam vse tiste, ki jim je želja zgolj smetenje po forumu in napihovanje svojega lastnega ega, da se komentarjev vzdržijo.

Najlepša hvala za odgovore in pomoč že vnaprej!

Lep dan!
 0   

Andrej @fotokaj 23. Apr 2010, 17:35

https://www.slo-foto.net/ftopict-12483.html
 0   

name1 @name1 25. Apr 2010, 16:38

Vista ne poznam, IAM-a pa tud od daleč ne pogledam več sploh če želiš študirat fotografijo...kaj pa SAE? saj ne da poznam program, tole je bolj iz glave...

moje mnenje za resni študij - tujina + delo v profi fotostudiu, po možnosti tam, kjer tudi obdelujejo fotke...sam to ne pomeni v studiu, kjer fotkajo za potni list:) pa nimam nič proti njim, da ne bo kdo užaljen...
May the light shine on you!


Pojdi na:   
Postani Slo-Foto.net član
Zadnje v forumu
Anketa
Kako pogosto uporabljate mobilni telefon za fotografiranje?
Rezultati