0   

Eva @evagrega 23. Avg 2010, 13:53

Spoštovani,

zanima me, kaj si mislite o spodnjih ponudbah?

http://www.getitdigital.com/category.php?category=270006&gclid=CMPKub3Qz6MCFUiU3wodHBBFvw&lenses=


Lp,

Eva
 0   

Zelod @flambirana_oFca 23. Avg 2010, 14:14

Pravkar sem pogooglal in so zelo različna mnenja.
Eni te izdelke označujejo kot produkte iz "sivega trga" kateri nimajo garancije, so poleg priloženi napajalniki za neprimeren trg, so izdelki po videzu kopija veliko dražjih in bolj znanih znamk ipd.
Meni osebno se zdi zelo čudno, da bi za tak denar nametali toliko stvari zraven, in glede na asortiman, ponujajo vse možno, samo, da količinsko ogromno izgleda, kvaliteta je pa na dnu. Čudi me, da niso priložili še tuš kabine, sokovnika in ležalnika. Ali pa dodali no-name prenosnik za nalaganje slik nanj. biggrin

Že pri sliki CF kartic se opazi, da je to nek ponaredek. Etiketa je v stilu SanDisk kartic, vendar oznake gor ni nobene. Vprašanje ali so res takšne kapacitete, bogve kakšna je kvaliteta in sploh kakšne hitrosti prenosa. Lahko so kakšne low-cost z 3 MB/s potem pa čakaj pri 16 GB, da jih prenese. smile
Pa tudi bliskavica mi je sumljiva; po izgledu mi deluje, da je proizvajalec Yongnuo in vprašanje, če je res TTL. Te bliskavice so pa na tržišču od 35-80 $. Prav tako ni nobenih podatkov o vrednosti vodilnega števila, v kolikšnem času se napolnijo kondenzatorji ipd.
Jaz si tukaj sigurno ne bi upal kupiti. Oziroma bi, neko zadevo, ki bi bila ranga maksimalno 50 EUR in mi ne bi bilo žal, če bi kupil mačka v žaklju.

Sicer pa več o Get it digital, tukaj:
http://www.complaintsboard.com/complaints/getitdigital-c197904.html

Vsekakor srečno!


Pojdi na:   
Postani Slo-Foto.net član
Anketa
Kako pogosto uporabljate mobilni telefon za fotografiranje?
Rezultati