0   
 0   

Oracle @Oracle 20. Sep 2010, 11:16

Nik software je že dolgo znan kot eden izmed boljših ponudnikov filtrov v PS. Jaz konkretno uporabljam njihovo Vivezo in ColorEfex, občasno tudi SilverEfex in si obdelave brez tega softwerja skorajda ne predstavljam več! Tale HDR bo po moje svinjsko dober in uporaben, sploh za kakšne landscape in podobe fore, tako da, komaj čakam smile
 0   

trueman @trueman 26. Okt 2010, 06:53

Zdaj je programček že zunaj.
Sam sem downloadal trial varianto ampak mi zadeva ne dela oz. dela, samo fotke v sredinskem - preview delu mi ne kaže. Namesto slike je tam vse belo in jo tako ne morem dodatno urejati.. Na koncu mi sicer naredi HDR fotko samo ne morem jo sam kontrolirati..

A je še kateri drugi probal? Kakšne težave?
 0   

Oracle @Oracle 26. Okt 2010, 07:27

mogoče imaš samo view napačno naštiman, ker lahko gledaš na 4 različne načine.
 0   

trueman @trueman 26. Okt 2010, 07:32

Ne, mislim, da je z viewi vse OK. Tudi sam uporabljam vse ostale njihove produkte in vse dela BP, tale pa nekaj stavka..
Na začetku, ko zaženem program mi v velikem preview oknu pokaže fotko, potem pa le-ta v cca 5 sekundah postopoma po kvadratih izgine..

A ti imaš HDR efex inštaliran, delujoč?
 0   

Oracle @Oracle 26. Okt 2010, 07:36

ja, pri meni demo verzija ne povzroča težav. Imam pa CS5 na Macu.

Zakon je tale HDR, samo osebno ga ne uporabljam veliko, ker nimam samodiscipline in je hitro preveč smile si bo treba en vikend vzeti čas in preštudirati opcije smile


Pojdi na:   
Postani Slo-Foto.net član
Zadnje v forumu
Anketa
Kako pogosto uporabljate mobilni telefon za fotografiranje?
Rezultati