0 

Peter Bernik @Noob 10. Feb 2005, 10:01

Po 14 dnevih s sem danes končno dobil nazaj 2. reklamacijo. To da sem vmes vsaj 5x klical in se vse vsaj trikrat natančno zmenil, še nisem omenil, da nimajo zamenjave za laborantko ki je bila na dopustu, in da obljuljajo fotke za naslednje dan, katere seveda ne pridejo. Vrh vsega, vse te neizmerne nesposobnosti (2x zaporedoma narobe obrezane fotke, pri prvi reklamaciji sem dobil nazaj točno enako fotke kot pri prvi) in arogance, so si tokrat drznili še zaračunati pošiljko (drugič so računali za isto stvar, zato ker sem ponovno zaradi njihove nesposobnosti cropal fotke na točno mero 127*180 in je rekla da je bila vmes ena fotka ki je prej ni bilo, zato je zaračunala vse fotke, ki so bile seveda iste kot prej). Ne moreš verjet, 2 tedna te nategujejo, žrejo živce, ljudje te pa sprašujejo za fotke (nekaj fotk je bilo še od prijatelja). In vse to si dznejo po njihovi vrhunski nesposobnosti in potem se njihova laborantka drzne še psihologinjo igrati po vsem tem na telefonu in govoriti, da mi hoče dobro, sam naj se pa umirim .
V glavnem zaradi njihove vrhunske nesposobnosti, arogance in totalne neprofesionalnosti, vsem odsvetujem razvijanje fotk tam, pa četudi stanejo 5 sit - ni vredno živcev in čakanja. Vse to seveda zavijajo v celofan prijaznosti, katero sem na začetku sicer omenil, a kaj mi to pomaga, ko po 14 dneh še vedno nimam fotk, dobil bi jih lahko šele v ponedeljek, s tem da moram stare zdaj nazaj poslati -to mi je povedala zdaj!!!, ko sem vprašal po telefonu, zakaj moram plačati reklamacijo - in je pričakovala, da bom to pošiljal nazaj na lastne stroške. No po 5ih minutah ji je uspelo dojeti to (vse ostalo sicer ne), da to ni logično in da bodo sami plačali poštnino. In spet bi čakal do ponedeljka - po njihovem, kdaj bodo je itak vprašanje.
Ma vse skupaj bom zdaj preklical in zahteval povračilo denarja.
Pa še nekaj; pisalo je da je poštnina 500 sit, plačal sem 800. 500 njim in 300 pošti. A je to povsod tako, ali tudi pri tem nategujejo?
   0 

Uroš Uršej @Lucifix 10. Feb 2005, 10:04

Ni potrebno 2x odpirati ene in iste teme.

Naj se kar tam nadaljuje debata...
https://www.slo-foto.net/ftopict-1907.html#25936


Pojdi na:   
Postani Slo-Foto.net član
Anketa
Kako pogosto uporabljate mobilni telefon za fotografiranje?
Rezultati