Moja izkušnja z Cumulusom ni tako slaba. Tista gospa na drugi strani telefona ,se je vedno zavzela,pa so bili nakupi v vrednosti cca 15eur.
Dejstvo je,da grosisti kot so Meditrade in Image & Information d.o.o. ne živijo od prodaje foto materiala ampak opreme za medicino. Da bi vedeli koliko,neprodane robe se jim vala po skladiščih.
Je pa tukaj moja zgodba z nakupi filmov.
Dia studio:
Primer 1.
Želel sem kupit prej omenjeno velvio. Pridem tja,tisti ki poznajo vejo kako je tam prkirat. Letim gor,plačam in grem. Ko varno sedim v avtu pogledam filme. FAK!!! Leto pretečen rok!! Grem nazaj,in
običajna priča,da so filmi še dobri,da to ni nič takega.... OK pri konkurenci čez cesto (in tudi drugje) je ponavadi v takih primerih od 30% do 50% popusta. Dama za pultom,se ni dala v to prepričat tako,da sem zahteval vračilo denarja.
Primer2.
Želel sem nabavit Ektachrome 64T. Nimamo lahko naročimo,cena 37eur za 5kos. Ok,naročite in mi javite.
Medtem mi kolega,ki vozi za Meditrade pravi:pridi do nas,plačaj kupnino na pošti (nimajo drobnoprodaje), cena 21,48 eur!!! In to ni usluga,to je običajen postopek.
Naj mi nekdo razloži skoraj 80% razliko.
Jaz počasi zgubljam potrpljenje z nakupi filmov in kemije v SLO.
LP