0   

kaka13 @kaka13 4. Avg 2003, 19:05

Kako naj se rešim rdečih oči. imam tudi na aparatu nastavljeno proti
rdečim očem, pa nič ne pomaga (samo ne na vsakem človeku).
A obstaja kakšen program, da odpraviš rdeče oči.
Aparat je CANON A60.

kaka
 0   

slowenien @slowenien 4. Avg 2003, 19:24

o tem ze blo govora mal je treba pobrskat pa bo,ce imas konektor za externi flesh se jh bos resu hitro drugac obstaja kolkr js vem andromeda red eye reduction to je plugin za psp zlo dobro dela in se u vsakmu acdsee-ju imas neko korekturo s katero odstranis rdece oci gre pa tudi rocno v psp-ju sam je boj zamudno delo 8)
 0   

rado1 @rado1 4. Avg 2003, 23:55

photopaints 8 ima soliden način za to ,pa še v helpu imaš prikazane postopke za marsikaj drugega v obliki filmčkov dober program za tiste ki jim je angleščina in pa nasplošno delo s takimi programi problem
 0   

slowenien @slowenien 5. Avg 2003, 01:52

Al pa b&w fotke deli pa jih ne bo hehehehe ce pa barvno spremenis u crno belo pa se vidi razlika sam kdo to opazi ne vem moja mati recimo ne 8)
 0   

Gregor @GreGor 23. Okt 2003, 19:35

Jaz sem do sedaj najuspesneje odstranil rdece oci v Photoshopu tako, da sem oznacil rdeci del oci, nato sem sel po saturation in pomaknil kazalec v negativo. Ko se ti zdi, da so oci naravne barve si gotov. Preprosto.
 0   

slowenien @slowenien 23. Okt 2003, 22:23

ja sam ce mas ene 200 fotk za obdelat je kr neki za delat,pol pride prav andromeda hehe 8)
 0   

jannez @jannez 25. Okt 2003, 20:57

Jaz za eliminiranje rdečih oči uporabljam photoshop elements 2.0. Je zelo enostaven in učinkovit program, prav za te stvari pa ima orodje red eye brush tool. Vse kar moraš narediti je le da si povečaš fotografijo, tako da so očesa primerno velika za obdelavo. Klikneš na ikonco z rdečim očesom in nato na rdeče oko ki ga boš barval. Zadeva je celo tako preprosta, da se sploh ne rabiš obremenjevati, da ne bi morebiti prebarval preveč ali premalo očesa, saj to orodje med barvanjem spreminja samo rdeče piksle, dočim piksle drugih barv ne spreminja.

Povedano po domače, očesa lahko s tem orodjem na hitro čorglaš po dolgem in počez kolikor ti paše, rezultat pa bo vselej isti kot če bi se trudil in barval počasi od roba do roba.

LP!


Pojdi na:   
Postani Slo-Foto.net član
Zadnje v forumu
Anketa
Kako pogosto uporabljate mobilni telefon za fotografiranje?
Rezultati