@M_M: prav veseli me, da si to napisal, ker si mi tako ponudil priložnost, da pojasnim nekaj zadev (upam, da mi uspe). Torej, vsekakor se ne mešam v debate, če le te potekajo na nekem nivoju, ki je 1)skladen s pravilnikom foruma (če se bolj uradno izrazim in 2) če se debata odvija na nivoju, ki ne kaže znakov, da bi lahko skrenila v nepotrebno kreganje med člani, ki le odvračajo ljudi od branja take teme. Niti ni res, da posežem pri vsakem malenkostnem ovinku s teme, ampak, kot sem poudaril že večkrat, presojam po kontekstu.
Kar se tiče materinega jezika pa je zadeva taka, kot sem jo napisal v temi zaradi katere imamo to debato. Torej, kadarkoli in res kadarkoli lahko napišete pritožbo in vsaka pritožba bo vzeta resno in ji bo namenjen razmislek. O načinu obveščanja pa, če niste zadovoljni z mojim namigom kako to početi, jasno piše 2. in 20. člen pravilnika portala slo-foto (na kratko: pišite administraciji, ki jo predstavljajo administratorji in moderatorji).
Težko pa moderatorji dopuščamo, da se tema popolnoma razvodeni zaradi nekaj medsebojnih obračunavanj in poučevanj. Sploh pa ne takrat, ko tudi uporabniki sami, celo tisti, ki niso neposredno udeleženi v debato v neki temi, začnejo opozarjati, da je šlo vse skupaj predaleč (v takem primeru-ki ta o aktualni polemiki o slovenskem jeziku resda (še) ni bil-pa tudi jaz ne morem pogledat skozi prste). Upam, da je sedaj kakšna zadeva bolj jasna.
Pravilnik portala: [url]https://www.slo-foto.net/legal-pravila.html[/url]