0   

tanjan @tanjan 13. Dec 2010, 17:03

kateri od teh se najbolj približa s95 (uf, predrag ) oz. katerega predlagate?

Do zdaj sem imela starega canona a95, ki se je pokvaril (bil pa je zelo težak - 4 AA baterije, pa samo 30 sek filmčke je delal..., skratka, tudi čas ga je malo povozil)
Sem amaterski fotograf, rada bi pa tudi izrezala kakšno posrečeno otroško fotko iz filmčkov, če to pri teh aparatih gre? Ker pri slikanju jih je zelo težko ujeti, da se na fotki najmanj eden ne bi pačil, zamižal, gledal stran ali pa pobegnil grin upset

Soliden optični zum, pa užitne slike tudi ob neidelanih pogojih ?

hvala hvala!
tanja
 0   

AndrazT @AndrazT 17. Dec 2010, 12:59

Živjo,
Moja žena uporablja Canon PS 210 IS za slikanje in snemanje otrok in kolikor sem ga jaz uspel preskusit in delat z njim je za fantastičen aparat. Je dovol majhen da gre v torbico, žep ali za pas (zraven dobiš priročno torbico), ima litiionsko baterijo, 14x optični zoom (sicer ni najhitrejši), veliko enostavnih funkcij in programov. Najbol prav pride programabilni gumb, na kateremu imam nastavljen vklop kamere. To pomeni da v kateremkoli trenutku pritisnem ta gum začne kamera snemat, kar cenimo vsi ki imamo otroke. vido je v HD 720p ločljivosti, med snemanjem lahko uporabljaš zoom, ni pa fajn z njim pretiravati ker se mi zdi da včasih ne ostri dovol hitro.
Na začetku malo moti pop-up fleš, ki nekako onemogoča da bi fajn prijel aparat, ampak ko se navadiš na drugačen prijem je ok.
Lep pozdrav,

Andraž
 0   

tanjan @tanjan 18. Dec 2010, 17:39

Andraž,

najlepša hvala za vaše opisane izkušnje. Sem se kar odločila in 210-tko že naročila grin Pogledala sem si tudi nekaj filmčkov s predstavitvijo tega aparata in tudi drugi omenjajo to dvoje, kar ti ---- malo počasno ostrenje in nadležen fleš, ki skače ven tam, kjer držiš fotoaparat. No, se bom že navadila.

hvala še enkrat grin

lp tanja


Pojdi na:   
Postani Slo-Foto.net član
Zadnje v forumu
Anketa
Kako pogosto uporabljate mobilni telefon za fotografiranje?
Rezultati