0 

Miran @Miran 5. Mar 2005, 18:10

Zivijo.
Naredil sem sem spletno stran za fotografijo in me sedaj zanimajo vasa mnenja in predlogi. Ko sem koncal designom, se mi zdi, kot da je stran izpadla nekoliko prevec monotona in siva.

lp
Miran
   0 

Uroš Uršej @Lucifix 5. Mar 2005, 18:13

Povezava do strani?
   0 

Miran @Miran 5. Mar 2005, 18:24

Ja. Tukaj je link do strani: http://freeweb.siol.net/miranm07/. Stran je na strezniku samo testno. Zanima me zgolj design. Tam ko je sedaj flash animacija, pride kmalu php skripta, da bo prikazovala random slike.

lp Miran
   0 

Uroš Uršej @Lucifix 5. Mar 2005, 18:35

Men je design všeč, čeprav se mi zdi zgoraj malce preveč header-ja oz. glave.
   0 

Miran @Miran 5. Mar 2005, 18:41

Kaj pa barvna kombinacija? Ceprav sem sam dizajniral, se mi zdi malo premonotono. To je sedaj tak samo koncept. Pride se boljse.
Se ima kdo drug kaksna mnenja?
   0 

Heretic @Heretic 5. Mar 2005, 18:48

mogoče je res malenkost monotona, tale siva barva...kakšen prehod s temno sive na svetlejšo bi znal lepo izgledati :wink:
tudi meni se zdi, da jenzgoraj preveč glave idea
   0 

Uroš Uršej @Lucifix 5. Mar 2005, 18:56

Kaj pa če bi vstavil kakšne teksture zgoraj? Recimo mrežne črte ipd.
   0 

Miran @Miran 5. Mar 2005, 19:44

Ja, glave je res malo prevec ja. Za teksture sem tudi ze razmisljal in jih bom po vsej verjetnosti tudi naredil, ce ne bom prej dobil ze kaksne druge ideje. To na netu je sedaj samo tak, pac sem probal nekaj opcij. Bom pa naredil nekaj skript, da bo stran dinamicna, da bodo vedno nekaksne spremembe, novosti, ker to je zanimovo za obiskovalce, ker sedaj niso vec v modi staticne strani. Lepo pocasi, pa bo vse tako kot mora bit biggrin
   0 

Uroš Uršej @Lucifix 5. Mar 2005, 23:37

Če bi že bil interes, lahko objavim skripto, ki omogoča objavljanje slo-foto novic na drugih straneh.
   0 

Mihy @Mihy 6. Mar 2005, 08:57

do it without flash :twisted:

am dobra stran ceprav sovrazim flash (no tisti na vrhu me niti ni tolko motil drugo je pa kar ql samo tisto rdeco sliko bi lahko malenkost zozil da bi sevidelo vec mainfrema
galerijo se pa le naredi ... :mrgreen:
   0 

Miran @Miran 6. Mar 2005, 09:45

Mihy Flash sem pac vkljucil kot eno izmed moznosti, ni pa nujno da bo sploh prisoten. Pac to sem dal gor na splet, ker php verzije ne morem dat, ker siol nima podpore za php, ampak lahko to delam sedaj na svojem racunalniku, ko pa bo padla koncna odlocitev glede strani pa ce bo v php bo pa prisla na tak streznik ki to podpira, tako da ni bojazni, da nebi dobili linka od koncne izvedbe :mrgreen: :mrgreen: biggrin .Imam se par idej in moznih kombinacij, tako da bom videl katera bo izpadla najboljse.


Pojdi na:   
Postani Slo-Foto.net član
Zadnje v forumu
Anketa
Kako pogosto uporabljate mobilni telefon za fotografiranje?
Rezultati