0 

iztok @izo 7. Mar 2005, 18:40

ker sm bl lene sorte :mrgreen: , se mi zdijo te zadeve dost zanimive. a imam kdo kaj izkušnje s tem? fajn se mi zdi, da stvar opravi skoraj vso delo, morš samo kemijo natočit v posode. kako je kaj s tistimi prikljočki za hladno in toplo vodo, a se da to kr kako iz pipe napelat v kopalnici?
   0 

Goran @darkdragon 7. Mar 2005, 18:47

s temi razvijalci je najvec problem ker mors kar veliko filmov razvit da se ti splaca to imet. problem je ker se ti kemija dost hitro pokvari ce ne kroži po kantah, kroži pa samo takrat ko se razvija film. kemija je pa kr draga, ker so dost velke kante v masini, tko da gre kr neki kemije vanje.
Nobody Is Perfect, But I Am Pretty Fucking Close ! Don´t Hate Me Because Of That !
   0 

iztok @izo 7. Mar 2005, 18:52

a obstaja kakšna manjša, amaterska varjanta? nekja tega se tudi po bolhi prodaja, samo je to najbrž res s to kemijo ipd. samo za kakšen foto klub se mi zdi pa kr dobra varjant. še posebej ko morš kaj na hitro razvit in maš večjo količino filmov.
   0 

Goran @darkdragon 7. Mar 2005, 19:00

hm mi v foto klubu sicer nimamo nc tazga ker tut temnice nimamo v klubu.

tisto na bolhi sm tut jst gledu sam ne vem pa kako je tm s kemijo pa tako naprej. pomoje da je isto kot pr ta velkih masinah sam v manjsih kolicinah.
Nobody Is Perfect, But I Am Pretty Fucking Close ! Don´t Hate Me Because Of That !
   0 

Matej Herbst @matto 7. Mar 2005, 19:18

Z temi mašinami je tako, zelo praktično vendar za čisto profesionalno rabo-kvaliteto, kar pričakuje vsak od nas je kvaliteta dosti boljša, v foto studiu, sam sem videl in probal Jobo mašino in tako je rezultat v redu samo bi moral razviti precej filmov, da ohranim kemijo in da se mi splača, kar je skoraj nemogoče.

So pa dosti bolj zanimivi, avtomatski razvijalci za papir.
   0 

edo @fotoman 7. Mar 2005, 19:22

offtopic:
matto baje organiziraš tečaj dela v temnici,,kje kdaj kako, denar


Pojdi na:   
Postani Slo-Foto.net član
Zadnje v forumu
Anketa
Kako pogosto uporabljate mobilni telefon za fotografiranje?
Rezultati