0   

santo @santo 1. Feb 2011, 08:58

Pozdravljeni, kar nekajkrat se mi je že zgodilo (tudi danes), da pri nekaterih fotografijah, ki jih želim komentirati, v čakalnici ali v galeriji, pod okencem za komentar enostavno ni prikazanih zvezdic za oceno, čeprav so drugi pred mano, to isto fotografijo lahko ocenili. Torej fotografijo lahko komentiram, ne morem je pa oceniti.
Pred nekaj dnevi sem za eno fotografijo ugotovil, da so se po približno dnevu in pol zvezdice pojavile in sem fotko lahko tudi ocenil. Enako se občasno dogaja tudi mojemu znancu, ki je prav tako registriran na Vaši spletni strani. Ali se je mogoče še kdo soočil z enakim problemom??? Mogoče administrator ve kje bi lahko bil vzrok te težave?

P.S. Celotni Slo-foto ekipi iskrene čestitke ob obletnici in mnogo uspehov tudi v prihodnje.LP, Santo
 0   

Uroš Uršej @Lucifix 1. Feb 2011, 09:06

V kolikor avtor fotografije uporablja isti IP naslov je ocenjevanje fotografij onemogočeno. To pa zaradi tega, ker vsaj delno prepreči možnosti zlorab, da bi avtor z več uporabniškimi imeni glasoval oz. ocenjeval svoje fotografije.
 0   

santo @santo 1. Feb 2011, 09:24

Lucifix, hvala za odgovor, ampak ni to to... na zlorabo nisem niti pomislil... Torej avtor fotografije na uporablja istega naslova kot komentator. Konkreten primer: trenutno v galeriji ne morem oceniti fotografije, z naslovom "mala vila" avtorja "analuka09". Vzrok problema mora biti nekje drugje.

LP, Santo
 0   

Uroš Uršej @Lucifix 1. Feb 2011, 09:29

Bova preko ZS, da ne smetiva foruma.


Pojdi na:   
Postani Slo-Foto.net član
Anketa
Kako pogosto uporabljate mobilni telefon za fotografiranje?
Rezultati