Nameravam kupiti kombiniran foto nahrbtnik, v katerega bi spravil dslr plus dva objektiva. Zraven naj bi imel še ločen prostor za enodnevni treking, po možnosti čim večji. Rabim za v hribe. Zanima me če kdo pozna kaj primernega do zdaj sem odkril samo tole:
Jaz imam nekaj podobnega od Kate, super zadeva če se zaveš da ni veliko prostora za foto opremo... hitro zmanka placa, sploh če imaš idejo sabo tovorit kak tele objektiv
-- If you saw a man drowning and you could either save him or photograph the event...what kind of film would you use? --
Sam tudi precej hodim v hribe in gore (enodnevni izleti) in uporabljam Lowepro Fastpack 350 http://www.mimovrste.com/artikel/2980071330/nahrbtnik-lowepro-fastpack-350-crn. zgornji prostor je precej velik, v spodnjega pa spraviš body+70-200 , fleš ter še 2 "normalna" objektiva. Glede na to, da v hribe ne boš vlačil vse opreme ti v tem spodnjem prostoru ostane plac za še kakšne 0,5l plastenke....vsaj jaz si tako skombiniram no
p.s.: splača se pogledat malo po bolhi......jaz sem dobil mojega praktično nerabljenega za 50€ namesto 120€