0   

Rolando @rolando 7. Mar 2011, 18:37

Prosim, da me ne napadete takoj, ker sem eden tistih laikov, ki jih tako sovražite, a res rabim nasvet. Doma že imam majhnega digitalca za v žep, želel pa bi imeti kaj malce večjega, širokokotnega, z malo boljšim optičnim zoomom, skratka nekaj, kjer ne bo potrebnih preveč nastavitev a ga bom lahko uporabljal na potovanjih, kamor rad zahajam. Važna mi je seveda tudi cena, ki najne bo več kot cca. 350€. Gledal sem zgoraj našteta fotoaparata, nekaj v tem rangu in prosim, če mi lahko kdo svetuje , kaj in kako. Za vsak dobronameren odgovor bom hvaležen. Lp
 0   

Aleš @lial 7. Mar 2011, 19:02

Za začetek - laikov večina tukaj ne 'sovraži', nekoliko manj dobrodošli so 'prepametni' laiki, ti se kaj hitro zapletejo v modrovanja in prerekanja.

Glede tvojega vprašanja pa :
Olympus ima sicer vabljive specifikacije, žal pa gre o njem po netu slab glas. Precej bolj so ljudje zadovoljni s Panasonici, vendar naj te to ne prepriča takoj.
Poskušaj se prepričati sam, v kakšni trgovini preglej oba, naredi kakšen posnetek, zlasti v slabi svetlobi in pri maksimalnem zumu. Po možnosti na svojo kartico, ali pa naj ti trgovec pretoči posnetke na ključek.
Tako bo lažje.

LP


Pojdi na:   
Postani Slo-Foto.net član
Zadnje v forumu
Anketa
Kako pogosto uporabljate mobilni telefon za fotografiranje?
Rezultati