0   

fearless @fearless 5. Apr 2011, 22:57

Pozdravljeni!

Čez 14 dni se odpravljam na foto-izlet v London. Zgodaj zjutraj imam namen fotografirati parke, landscape torej, čez dan pogledati kakšno znamenitost (tudi cerkve in kripte), proti večeru in ponoči pa long-exposure fotografija.

Za parke sem si pregledal odpiralne čase, zanimajo me vaši nasveti. Kaj si pogledati v cca 4 dneh (potem se za cca teden preselim še na jug Anglije, Poole). S tem ne mislim na znamenitosti, ampak striktno na fotografijo zgornjih želja. Prosim, svetujte mi, kje v Londonu (lahko se odpeljem tudi do Oxford channel) najdem kanale, podobne http://www.panoramio.com/photo/21164304.
Prav tako me zanima, katere od Londonskih cerkva, odprte za obiskovalce imajo kripte? Kako je z dovolilnicami za fotografijo itak vemo, da je tako tako, sploh s stativi.

Izziv za vse, ki ste tam že bili, da pobrskate v spominu, zaželjeni pa so tudi predlogi spletnih mest z uporabnimi informacijami, tudi videoposnetki. V svoj zagovor, iščem tudi sam, vsak dan po več ur, ampak več glav več ve.

Za vse namige za iskanje se vnaprej zahvaljujem.
Hvala tudi za vaš čas,
Matej
 0   

bushman @bushman 6. Apr 2011, 07:38

fearless je napisal/a:
ampak več glav več ve.


Poole ti zna bit tudi všeč.
Več glav, več zelja laugh
 0   

fearless @fearless 6. Apr 2011, 07:52

Ja, v Poole sem se zaljubil, plan je pa iti dol do klifov (plymouth) in pa nazaj do southamptona.
Zdaj moram preživeti nekaj dni v Londonu in iztisniti kakšno dobro fotko.
 1   

Ziga @nocturnis 6. Apr 2011, 08:36

Za urban landscape je zanimiv City, okoli St. Mary Axe, kjer imaš igre med zaprtim in odprtim prostorom, različne atmosfere. Kew Gardens na jugozahodu Londona, Virginia Waters na zahodu, blizu Windsorja in pa mouth of Thames na vzhodu.

Na Jugu pa Arun Valley v kateri leži Arundel Castle in Isle of Wight, kjer imaš lepo razmerje med klifi in valovito pokrajino. Če želiš polno landscape izkušnjo pa predlagam Lake District na severovzhodu.
Zahvala: fearless
 1   

bushman @bushman 6. Apr 2011, 13:17

fearless je napisal/a:

Zdaj moram preživeti nekaj dni v Londonu in iztisniti kakšno dobro fotko.


Če se ti da, lahko narediš dnevni izlet v Bath, mesto v rimskem stilu. Avtobus dnevna povratna karta je bila v zadnje cca 20GBP.
Zahvala: fearless


Pojdi na:   
Postani Slo-Foto.net član
Zadnje v forumu
Anketa
Kako pogosto uporabljate mobilni telefon za fotografiranje?
Rezultati