Po moje bi blo bols ce bi vzel luc z lastnim napajanjem in pritrditvijo na hot shoe, te so pa splosnih mer tko da bi mogle vse pasat. Poglej za kaksno kitajsko na ebayu.
Mi mamo doma Yongnuo Syd-0808 (ebay) in je kr dobra, napajanje ma na 4 AA baterije, pritrdi se pa al na hot shoe al pa se privije na navoj od stojala (priložena roka), da se clo nastavt dve jakosti (ni bistvene razlike), kot sm že napisu poglej mal na ebay boš najdu bistveno cenej zadeve ki pa so za domačo uporabo dovolj dobre.
poročam - uporabiš pa lahko 6AA ali dve canon Li-Ion bateriji (NB 3L al nekaj takega) - baje da zdrži na dveh akumulatorjih prek 4 ure na polni svetilnosti.
Za kakšen intervju posnet bi mogle zadostovat, ali pa kot fill light na soncu.
Treba je vedt, da imajo te led svetilke veliko hladnejšo barvno svetlobo zato ob kombinaciji z drugimi viri svetlobe ne bi bilo slabo met kak filter čez.
Ma pa tale iz Ligsterjevega linka po moje dokaj ozek snop svetlobe, kar bi bila mogoče nekolikšna ovira.
Govorim za Litepanels - 300eur za tako "švoh" lučko je preveč. Na trgu je kar nekaj cenejših in boljših lučk, pogooglajte: Z96, CN126, yongnuo 135, yongnuo 160...