0   

Nace @webmajstr 31. Maj 2011, 19:11

Stara miška mi počasi odpoveduje poslušnost, tako da moram počasi kupiti novo.

Katero trgovino v Ljubljani mi lahko priporočite, ki ima dobro zalogo mišk, ki jih je možno tudi preizkusiti?
 0   

Aleš @lial 31. Maj 2011, 19:22

Tech-trade ima sicer dobro izbiro, glede preskušanja pa ne vem...
 0   

Uroš Miklavčič @Ulrich 31. Maj 2011, 21:43

Glede trgovine bi predlagal tudi kakšen BigBang - včasih imajo kaj zanimivega priklopljenega.

Spodaj pa ti dam še kakšen nasvet (če ti kaj prav pride).

Ker ne vem v kakšnem cenovnem rangu govorimo, ali si levičar ali desničar, ali želiš žično ali brezžično, koliko dodatnih gumbov želiš, itd ... bom na podlagi lastnih izkušenj predlagal Razer Deathadder. Obvezno pa zraven kupi še eno solidno podlogo. Za vse tiste, ki sedaj gledate postrani - da miš dela tudi brez nje perfektno, a s podlogo si boste prihranili nepotrebno obrabo teflonskih nog na miški. Osebno uporabljam prej omenjeni Deathadder prejšnje generacija (1800 DPI senzor, novi ima 3500 DPI - overkill?) in Razer Goliathus podlogo. Baje pa se dobro obnese tudi Razer Sphex podloga.

Pred tem sem bil vedno na Logitech miškah, a ko so začeli forsirati njihov Hyperscroll kolešček, ki je iz srednjega klika naredil invalida sem preklopil na Razer. Moram reči, da miš po dveh letih uporabe pali kot nova. Brez težav. Sem pa pred kratkim opazil, da ima Logitech še vedno prodaja svoj zimzelen MX518, ki je očitno celo brez kinetičnega koleščka in bi se splačalo pogledati tudi tja. Druge zanimive opcije so Logitech G500 (če te ne moti Hyperscroll kolešček), Razer Naga (če bi rad imel obilico gumbov), Apple Magic Mouse (če si na jabolku), Razer Mamba, Logitech Performance MX ter Microsoft Sidewinder MX (če želiš brezžično).
blog: [url=http://blog.miklavcic.si]blog.miklavcic.si[/url] | twitter: [url=http://twitter.com/uros_m]@uros_m[/url] | galerija: [url=https://www.slo-foto.net/portfolio/Ulrich]SloFoto[/url] | podjetje:[url=http://miklavcic.si] miklavcic.si[/url]
 0   

Nace @webmajstr 31. Maj 2011, 21:53

Ja, imaš prav da sem bil malo skop v vprašanju. Sem desničar, vsekakor želim žično miško, potrebe po dodatnih gumbih pa nimam.

Predvsem si želim nekaj, kar bo odlično delovalo in ne bom zaradi problemov z miško izgubljal koncentracijo med delom smile

Bom verjetno res v BigBang pogledal, Tech-trade spletna trgovina izgleda bolj boga, je realna bolje založena? smile
Študenti študiramo... smile
 0   

Uroš Miklavčič @Ulrich 31. Maj 2011, 22:01

No osebno ti potem še vedno priporočam Deathadder. Meni se zelo dopade, lepo sede v roko in deluje BP. Je pa res najbolje, če stvar preizkusiš na lastno roke smile.
blog: [url=http://blog.miklavcic.si]blog.miklavcic.si[/url] | twitter: [url=http://twitter.com/uros_m]@uros_m[/url] | galerija: [url=https://www.slo-foto.net/portfolio/Ulrich]SloFoto[/url] | podjetje:[url=http://miklavcic.si] miklavcic.si[/url]
 0   

miha @mihaaa 31. Maj 2011, 22:56

@Ulrich: uf, meni je p ravno ta "kinetic wheel" super zadeva, in ravno zato nisem kupil Razer, sem imel nekaj problemov z zadnjo misjo (mislim Logitech MX1000), glede na to da jaz ravno zicne nocem (igrice bolj malo igram) sem mi je najbolj dopadla od Razorja Mamba.
Zanima me kje imajo najvec Razor misi, da se jih da seveda sprobat, ker ce jih lahko samo v skatli gledam je isto oz skoraj slabse kot ce po netu kruzam
 0   

Sara_T @Sara_T 18. Jun 2012, 11:58

Jaz imam Logitech Performance Mouse MX in zelo zadovoljna. Nabavila pa sem jo iz Nemčije, preko idealo.de.
 0   

Jernej @Horse 18. Jun 2012, 14:38

Če ti kaj pomaga, lahko pri meni (v IOC Trzin) preizkusiš Cyborg R.A.T. 9 - sicer bolj gamersko "nastrojena" miška, ampak ima zame 100% buy again faktor.
www.analog.si
[img:d2dee11ba7]http://www.shrani.si/f/3K/mV/2S99g5hx/sexdrug2001-8.jpg[/img:d2dee11ba7]


Pojdi na:   
Postani Slo-Foto.net član
Zadnje v forumu
Anketa
Kako pogosto uporabljate mobilni telefon za fotografiranje?
Rezultati