pozdravljeni, kaj morda veste, kje v Slo. se da kupit tista rola sivega papirja ki se koristi za fotografiranje za dokumente? Pravzaprav potrebujem le 2mx 3m če mi kdo odstopi od svoje role
MiroN, hvala. Poznam to trgovino in sem že kr nekaj stvari nabavil pri njih. To sivo ozadje sem že gledal, pa ne vem če je OK za to fotkanje za dokumente?
Jaz si z njihove strani lastim belo, črno in zeleno ozadje in so odlična. Vendar jih uporabljam za slikanje oseb od glave do pet, pri čemer so osebe od ozadja precej oddaljene. V primeru tovrstnega slikanja za dokumente pa ne vem kako bi se obneslo.
Drugače pa meni za slikanje fotografij za dokumente in podobne scene zelo pride prav ta zadeva - http://www.hawksphotovideo.co.uk/pop_up_background_plain/Lastolite_Background_Pop_Up_BlackMid_Grey_18x15m_56GB. Obstaja tudi v sivo/modri barvi in imaš tako pokrito ozadje za več priložnosti. Kje se pa pri nas kupi, ne vem, mogoče Cumulus?
Še najlažje in najceneje pa zadevo rešiš, da stopiš v najbližjo papirnico in kupiš A0 format sivega/modrega šeleshamerja.
flambirana_oFca, sem bil v trgovini s papirnatno galanterijo, sam so vsi šeleshamerji premali. Bom stene zbelil v belo nato pa tam še z sivo in mislim da bo problem rešen?