ja možno, da je zamenjava za 2410, ki je rang višje ampak dvomim, ker mu določene stvari šepajo( svetilnost in hdmi) ne vem pa ne , morda tudi. Cena bo verjetno okrog 350€.
Ko sem kupoval monitor za na moj laptop( ki me je za svojo ceno popolnoma razočaral z monitorjem), sem imel oba modela enega ob drugem. Dražji 2410 ima po besedah prodajalca že kao kalibriran monitor, večjo svetilnost, za palec večji monitor, hdmi priklop, touch gumbe,... kar me ni prepričalo, da bi bil pripravljen zanj odšteti za dva 2311, poleg tega imam kalibrator. Da povem vtis, ko sem gledal oba v trgovini, je bil, da ima celo 2311 za moje oči boljšo sliko. Prodajalec me je prepričeval z neko svetilnostjo. Res da ga nimam v delavnici, kjer bi za menoj varili ( da bi se bliskalo in bi bila nevarnost za okvaro oči), imam pa monitor na 55% moči izmerjeno po tem, kakor mi je svetoval kalibrator.
Taka so moja opažanja, sem gledal še enega lg ja z ips vendar je imel nekaj bolj svetleč premaz poleg tega so mi ga odsvetovali, zato sem se tako odločil, in moram reči ni mi žal.
L.P.