No, jaz bi v tej temi dodal, da ni nujno, da je dražji stol tudi boljši.
Sam sem leta 2007 kupil pisarniški stol slovenskega proizvajalca Hit Preless. Ker sem bedak, sem si rekel kaj bi kupoval neka kitajska jajca, bom dal zaslužiti Slovencu. Dal sem nekaj več kot 300 EUR. Po dveh tednih povsem normalne uporabe je stol pričel v mehanizmu pokati. Cela zgodba je sicer dolga; pregovarjanje s prodajalcem, s proizvajalcem, čakanje mesec pa pol na odgovor, njihov nonšalanten odgovor, da naj stol pripeljem k njim in bodo skušali popraviti.... Potem niso nič popravili ampak sem stol (fotelj kot oni pravijo

) razdrl sam in notri našel zarjavele polomljene sestavne dele, ki dvomim, da bi tam morali biti. Sicer sem ga poštimal, da nič več ne poka v njem, ampak stol še vedno ni takšna klasa kakršno sem plačal; po večih urah neudobno sedenje, nefunkcionalno hrbtišče pri delu za računalnikom ipd.
Dve leti kasneje sem pri kolegici sedel na stolu kitajskega porekla, ki je bil nov 69 EUR in sem bil neverjetno presenečen nad udobjem sedenja, funkcijami, dizajnom ipd. In sem ga kupil tudi sam. Sedaj sedim na stolu za 69 EUR, tistega za 300 EUR pa imam občasno za (ležanje) v njem in branje.