Lial, ni bilo motece, super si se poigral

Mi je bilo vsec. Sam vceraj nisem utegnila odgovorit. Sem pa namerno dala tako veliko, da se vidi. Imam pomanjsano tudi in izgleda bolj ostra, sam ce dobro pogledas ni.
Wartburg vam vsem je bilo to vec kot ocitno enostavno vprasanje. Jaz bi se mogoce mucila s tem se lep cas, zaradi zastavljenejga vprasanja tukaj pa mi je postalo jasno in no time. V primerjavi s tem da se se ubadam s to zadevo ze kaksna dva meseca, bi se enkrat zastavila enako vprasanje ze prej, ce bi vedela da mi boste tako super in hitro pomagali

Hvala tebi in ostalim
Drugace pa, sej ves, ko se zacnes ukvarjat s tem, pridobis res ogroomno novih informacij, ki prej nisi niti slisal za njih. Brskam okoli in skusam cim bolj absorbirat in mogoce sem iskala napake drugje, zato nisem niti pomislila na taksne resitve. Zdaj vsaj vem cemu se bolj posvetit.
Glede lucke, sem pogledala v meni in jo imam vklopljeno. Glede na vse te moje nastavitve, bi morala delovat, vsaj tako pise v tisti knjigi. Ok, vidim da mi se res dosti manjka, mislim da se bom vpisala kar na tecaj
Hvala flambirana_oFca, za tvojo razlago. Ja izgleda res malo prevec pricakujem, sam ce pa me to taako veseli

Komaj cakam da vse osvojim.