Fleš je res super. Pred nakupom SB-700 niti nisem vedel, da ga bom toliko potreboval... Razni partiyi, rojstni dnevi, bowlingi... Močnejši, možnost usmerjanja praktično kamorkoli, rafalno slikanje.... se je pa potrebno malo igrat in potem primerjat rezultate. Jaz sem najbolj navdušen nad tem, da delam slike v notranjosti s flešem, izgledajo pa kot da bi bile naravno osvetljene (odboj od stropa, stene, uporaba mehčalca...).
Imam tudi nikkor 50 1,8, pa mi le leži v torbi. Ampak vem, da bo prišel njegov čas
Največ pa uporabljam nikona 10-24 in je zdaj kar moj kit objektiv na D90

. Me je čisto zasvojil široki kot. Tebe pa bo mogoče makro, portreti, pokrajina, detajli....
Mogoče res najbolj nasvet predhodnika: varčevat in ko boš vedel 100% brez česa ne moreš v lov za tem!
Kar se tiče moči, mislim, da ti bo 700-ka čisto zadostovala. Redno spremljaj oglase in ni hudič, da ne dobiš kako okoli 200-230 evrov. Že tako "strašiš" z dodatnim flešem in na 900 ti bo bolj body visel na njej kot fleš na body-u

.
Počasi denar na kupček, spremljat oglase rabljene opreme pa se bo tudi v tvojem nahrbtniku znašla željena oprema.
LP