0   

Polona @BAMBINA_ 5. Dec 2011, 21:50

Živ,
prosim za pomoč. Na fotoaparatu imam črn ekran, sicer so vidne vse ikone, zoom dela, pretekle fotografije prikazuje.. skratka, razen tega vse ostalo dela. Black Screen of Death? Kakšne možnosti imam, razen pooblaščenega servisa in visokih stroškov popravila? A obstaja v Sloveniji tudi kakšen nepooblaščen serviser?

Thnx!
 0   

Jan Kajfež @Geccko 5. Dec 2011, 23:04

Kaj pa če narediš kako fotko? Je kej na sliki ali je tudi črna?
Meni je tako S1 crknil... in po malo raziskovanja po netu sem ugotovil, da je crknil senzor... Dobra novica je pa, da je canon pred leti priznal napako na teh senzorjih in ti ga na pooblaščenem servisu za Canon zastonj zamenjajo... samo traja celo večnost...
-- If you saw a man drowning and you could either save him or photograph the event...what kind of film would you use? --
 0   

Polona @BAMBINA_ 5. Dec 2011, 23:19

Tudi slika je črna.. Je tako bilo tudi pri tebi?
 0   

Jan Kajfež @Geccko 5. Dec 2011, 23:20

Ja, točno tako je bilo pri meni.
-- If you saw a man drowning and you could either save him or photograph the event...what kind of film would you use? --
 0   

misfits @misfits 5. Dec 2011, 23:51

od letos poleti, zamenjava ni več brezplačna
karkoli je pokvarjeno, se verjetno ne splača popravljat, ker pride dražje kot je aparat vreden
 0   

Jan Kajfež @Geccko 6. Dec 2011, 00:11

Uf... pol se pa res ne splača... škoda...
 0   

Polona @BAMBINA_ 6. Dec 2011, 13:06

Evo, klicala 3A. Najbrž je pokvarjena blenda. Strošek popravila: cca. 160 € dead

Pojdi na:   
Postani Slo-Foto.net član
Anketa
Kako pogosto uporabljate mobilni telefon za fotografiranje?
Rezultati