@DuleB
Doma imam vzoršne fotoknjige večih dobaviteljev. Tudi od Digifota. In veš kaj? Strankam jih (razen več različnih enega samega dobavitelja) sploh ne pokažem! Ker je razlika tako očitna in velika. V kolikor želi stranka poceni knjigo jo napotim na digifot, kjer si lahko knjigo oblikuje sama in si prihrani še dodaten € ali dva.
@Ofca
Po moji presoji, pričakovanjih in zahtevah njihova knjiga ni primeren izdelek za poročno knjigo. In žal mi je da je tako. Mnogo raje bi denar pustil v Sloveniji, raje v prekmurju kot Ljubljani.
Kaj pomeni "boljša ponudba"? Glede na ceno, ki jo ima Digifot je knjiga čisto OK.
Kar moti pri digifotu je sledeče:
- Močen pregib v sredini knjige, ki se ne odpre popolnoma. Posledica je potencialna izguba motiva na mestu vezave, pozicioniranje fotografije čez dve strani je utopija
- Ofset print? Hvala, odločen NE. Knjige, ki jih izdelujem so na foto-papirju. In ne tiskane, temveč razvite na klasičen način z osvetljevanjem, kemikalijami… Saj veste, kot včasih pri filmu. Na mat ali sijaj papirju.
- Na izbiro samo ena dimenzija knjige?
- Na izbiro samo 50 in 100 strani? Kaj sploh dati na 100 strani? Nebi raje v korakih po 10 strani? Osebno še nisem naredil večje knjige od 30x40cm s 40 stranmi.
Pri knjigah, ki so mi na voljo je lahko na prednji platnici fotografija, fotografija pod akrilnim steklom, fotografija natisnjena na ščetkan aluminij, vse skupaj čez celo stran ali le del platnice. Zadnja (lahko tudi prednja) platnica je v usnju, odvisno od izvedbe na voljo v vsaj treh barvah. Vse skupaj v različnih dimenzijah.
Ima pa knjiga seveda tudi svojo (višjo) ceno. Vendar…
Jaz zase, tudi za privat potrebe, naročam knjige pri njih, saj razlika v kakovosti več kot odtehta razliko v ceni.