Je morda na tem forumu kak mlad fotograf ali fotografinja, ki se ukvarja z analogno fotografijo.
Sama se že dlje časa ukvarjam z analogno fotografijo in razvijam v svoji temnici, zato iščem nekoga, ki bi želel razpravljati o tehniki, kemikalijah v temnici, razvijanje filmov in o vsem kaj spada zraven. Ni pogoj, da se oseba že dolgo ukvarja z analogno fotografijo in da ima temnico. Sem iz Maribora. Več na zs =)
Sem se že dalj časa ljubiteljsko spravljam v to, vendar še žal nisem začel, ker enostavno ne vem, kako se lotiti. Saj kupiti film in fotografirati ni problem in ga potem odnest v laboratorij razvit, samo to ni to, tudi sam bi ga rad poskusil razvit in "spacat" skupaj fotografijo..
Evo mladega "fotografa"... tudi jaz sem iz Mb (okolica v bistvu)
v temnici sem komaj par filmov razvil, tak da nimam nekih velikih izkušenj s tem. Trenutno pa čakam na boljše čase, beri: prostor v hiši, da si bom lahko stalno temnico postavil in se nebom rabil več selit v kopalnico
zbiram pa tudi stare fotoaparate...zaenkrat je še majhna zbirka, ampak raste počasi pa vztrajno hehe
Ah to druženje... vse lepo in prav, vendar potem pa nikogar ni hehe
No, ljubljanski ljubitelji analogne fotografije kje se skrivate? MB je že tujina, to je predaleč
-- If you saw a man drowning and you could either save him or photograph the event...what kind of film would you use? --