0   

steppenwolf @steppenwolf 23. Feb 2012, 22:16

Nja, saj vem, da je to fotografski form, jaz pa povprašujem po neoprenu...
No, zanima me, če morda kdo ve kje bi pri nas prišel do kosa neoprena debelega ca. 3mm. Rad bi si izdelal vložek za foto torbo in mislim, da bi bil neopren relativno enostaven material za obdelavo.
Torej, če kdo ve kje bi lahko dobil neopren (razen da zrežem potapljaško obleko), se priporočam za informacijo.

Lp
 0   

Uroš Miklavčič @Ulrich 24. Feb 2012, 07:10

Poskusi vprašati tule: http://www.duem.si/

Sicer pa imaš tule za manjše vsote neoprenske izdelke, ki jih lahko predelaš: http://www.flaska.si/dodatna-nogavicka-neopren
blog: [url=http://blog.miklavcic.si]blog.miklavcic.si[/url] | twitter: [url=http://twitter.com/uros_m]@uros_m[/url] | galerija: [url=https://www.slo-foto.net/portfolio/Ulrich]SloFoto[/url] | podjetje:[url=http://miklavcic.si] miklavcic.si[/url]
 0   

steppenwolf @steppenwolf 24. Feb 2012, 09:19

Ulrich: hvala za informacijo. Javim, kako se bo razpletlo pri podjetju duem - če bo v prihodnje še kdo iskal kaj takšnega..
 0   

celjan_foto789 @celjan_foto789 24. Feb 2012, 10:44

fotoklik ima tudi ugodno ponudbo neoprenskih torbic....
 0   

steppenwolf @steppenwolf 24. Feb 2012, 11:27

Najrajši bi dobil en konkreten kos neoprena, pa da sam nekaj scopram... Ker torbo imam, ampak ker je ideja, da bo en del za foto opremo, ostalo pa še za kakšno plastenko, pa denarnico ipd. Torba je bila prvotno kupljena za DSLR, sedaj pa bi jo rad uporabljal še za u4/3 in trenutno aparat(ek) in objektiv(čk)a plešeta po torbi, ker je preveč prostora. (a je kdo opazil pomanjševalnice? upset ) Ker gre za mehko torbo - Lowepro Terraclime 100, privzeto nima notri nobenih predelkov. Tista "plenička", ki je zraven pa je za u4/3 precej neuporabna.
Drugače je to ena mojih najljubših torb.
 0   

Jernej Lasič @Sviri 24. Feb 2012, 11:53

bolje kot da se zajebavaš z nekimi neopreni poglej na foto-klik in kupi nek poceni namenski nahrbtnik/torbo. oz. kakšno drugo štacuno ki je cenejša (foto-tip.pl ima več izbire).
Krotim fotone. Kako? Poglej na [url=www.foto-lasic.com]www.foto-lasic.com[/url]


Pojdi na:   
Postani Slo-Foto.net član
Anketa
Kako pogosto uporabljate mobilni telefon za fotografiranje?
Rezultati