0   

Dex Dexx @DexDexx 6. Apr 2012, 17:54

Yongnuo YN565EX TTL Speedlite Flash tole bliskavico bi kupil mam pa nikona d 5100 a je ta bliskavica vredu a jo kdo uporablja je kaksna boljsa v tem cenovnem razredu (slabosti ali prednosti)hvala za pomoc in nasvete .

ps.cena je 120E
 0   

Zelod @flambirana_oFca 6. Apr 2012, 20:26

Jaz jo imam in sicer za Canon.
Za tak denar definitivno vredna nakupa. Boljša v tem cenovnem rangu pa ne vem, če je katera oziroma lahko, da je, pa ne poznam, ker nisem na tekočem z zadnjimi podatki. Pred nakupom sem precej tuhtal ali vzeti še eno 430EX ali rabljeno 550EX/580EX, ampak vse so bile dražje od YN565EX. Po ogromno prebranih prispevkov o tej bliskavici in ogledanih videov, sem se odločil za nakup.
Sem jo pa kupil predvsem, ker sem potreboval nekoliko močnejšo bliskavico od Canon 430EX in nekaj za takšen denar, da mi je ne bo škoda vlačiti v neugodbne lokacije (voda, prah, kamenje, blato ipd.).
Lahko rečem, da sem dobil več kot sem pričakoval. Sploh zgradba je presenetljivo kvalitetna.
Če imaš pa konkretno vprašanje glede določene podrobnosti, pa vprašaj.
Pa, če boš naročil, se ne takoj ustrašiti signalov, ki jih bliskavica oddaja. Vse se da enostavno vklopiti/izklopiti v "tovarniškem" meniju. So navodila priložena in bo šlo. Problem zna bit, če kupiš kje rabljeno in brez navodil, takrat se boš lovil ali pa moral spraševati po forumih kje se kaj nastavi. smile
 0   

Dex Dexx @DexDexx 7. Apr 2012, 18:39

Ja hvala za tako obširen odgovor vprašanja pa mogoče še ko prileti k meni domov hvala.


Pojdi na:   
Postani Slo-Foto.net član
Anketa
Kako pogosto uporabljate mobilni telefon za fotografiranje?
Rezultati