0   

Matej Čebulec @MatejCebulec 17. Apr 2012, 20:51

Nujno rabim skener diapozitivov Traveler TV 6500 SF. Ampak sem pred kratkim formatiral računalnik in zgubil cd z drajverji na internetu pa ne najdem le teh. Prosil bi, da če jih kdo ima jih naloži na partis ali kaj podobnega . Prosim, Hvala!
 0   

Zelod @flambirana_oFca 17. Apr 2012, 21:07

Pa dobro, a je tako težko vpisat v Google "traveler tv 6500 sf", iti na njihovo spletno stran, odpreti uporabniški priročnik in v priročniku poiskati navodila za inštalacijo?
Dlje časa pišem ta tekst kot sem potreboval, da sem našel gonilnike.
Potrudi se, lenobe ne podpiram.
 0   

Matej Čebulec @MatejCebulec 17. Apr 2012, 21:30

flambirana_oFca je napisal/a:
Pa dobro, a je tako težko vpisat v Google "traveler tv 6500 sf", iti na njihovo spletno stran, odpreti uporabniški priročnik in v priročniku poiskati navodila za inštalacijo?
Dlje časa pišem ta tekst kot sem potreboval, da sem našel gonilnike.
Potrudi se, lenobe ne podpiram.

Sem tudi šel in preiskal vse možne strani ampak kaj mi pomagajo le navodila za uporabo če nikjer ne dobim driverjev oz. cdja z njimi!
 0   

Luka Rener @djbeat 18. Apr 2012, 08:17

Vse mozne strani? (&$/%$#=$

Teli niso ok? http://www.traveler-service.de/cms/index.php?id=downloads-tv-6500-de
 0   

Matej Čebulec @MatejCebulec 19. Apr 2012, 18:11

Tudi te sem že videl..Naslednič ko daš link bodi pazljiv ker sem v naslovu napisal TV 6500 SF..Ti si mi dal link driverjev za skener brez SF-ja.Sem že probal prej pa niso delali.
 0   

Luka Rener @djbeat 19. Apr 2012, 18:39

Ne kapiram... Ti imas SF, driverji so pa SF?
 0   

Matej Čebulec @MatejCebulec 19. Apr 2012, 18:43

Ne ti si mi dal driverje za navadnega imam pa sf verzijo
 0   

Luka Rener @djbeat 19. Apr 2012, 18:50

Sedaj bom izpadel budala smile

"Nazadnje urejal/a MatejCebulec 2012-04-19, 19:43:05; skupaj popravljeno 1 krat"
 0   

Klemen Blokar @kleb 19. Apr 2012, 19:30

Zakaj pa jim ne pošlješ pošte (ali jih pokličeš) in jih poprosiš za driver?
http://www.traveler-service.de/cms/index.php?id=traveler-kontakt-de

Morda obstaja kak razlog, da ga ni na spletni strani... skratka, beseda ni konj, lepo jih vprašaj in poprosi za driver, pa boš videl, kaj bo odgovor.
 0   

Zelod @flambirana_oFca 19. Apr 2012, 20:32

Hehe... Gonilnikov za model TV 6500 SF niso dajali na splet med Download sekcijo, ker so popolnoma enaki kot za TV 6500 (brez SF). Razlika med 6500 in 6500 SF je samo v dodatkih, hardversko pa sta povsem enaka.
Torej bo najprej potrebno računalniku dopovedati, da TV 6500 SF ni bil še nikoli priklopljen nanj, inštalirati gonilnike (od TV 6500 brez SF), inštalirati program ArcSoft MediaImpression 2 in šele takrat smeš priklopiti skener na računalnik.
Simpl ko' pasulj! Vzel sem si dobre 4 minute, da sem prišel do vseh teh podatkov. smile

Pojdi na:   
Postani Slo-Foto.net član
Anketa
Kako pogosto uporabljate mobilni telefon za fotografiranje?
Rezultati