Tvoj Canon A60 se zdalec ni slab aparat, tako da nisi kaj dosti v zaostanku, ce ne uporabljas D10:)
V koncni fazi pa ne bomo naredili revolucije, saj sem preprican, da 3/4 objavljenih fotk je slikanih z nastavljenim zelenim poljem na aparatu:)
Priporocal pa bi, ce si res zelite izziva, da potegnete ven trotle od tastarih (na film seveda) in se gremo igrackat:) Torej, kompakt in film-brez preodogleda rezultata:)
david: se strinjam, vendar lahko naredit odlicno fotko tudi s trotlom. Tukaj pa pride izvirnost fotografa na plan. Tudi sam pravis, da je vazen fotograf in ne oprema:)
jaz mislim, da so to vse različne kategorije. Če hočeš pravi snapšot potem je lomostil tapravi - če hočeš pa malo klasike - potem pa lahko kakšne kompakte na dan - ali pa vsaj oppolnoma manualne. Svetlomer ali sončno pravilo in pa kakšne čb. Jaz bi bil kr za, sam mi je kijev4 crknu.
evo jst mam tut idejo. jst mam tut se eno trotlco na 110 kasete pa poslikamo do piknika pol pa tm pogledamo kaj smo ustvarjali. najboljši posnetek dobi 5 čevapu (jst častim)
Nobody Is Perfect, But I Am Pretty Fucking Close ! Don´t Hate Me Because Of That !
No ja fotolabe že imajo res, da je to na jugu vendar zelo daleč od kosova , pa ni bistvo razvijanja bistvo je da bomo slikali na picnicu in stvari , ki bodo tam tako da bomo vedeli , da je to res to.
He, he , na piknik prinesem 110tko, ki jo je leta nazaj dajal AMZS kot darilo pri registraciji :mrgreen: - Plastik fantastik
Sem pa odločen, kar se tega tiče, da dokažemo da ni važna oprema ampak fotograf, če nimaš prave opreme moraš uporabiti malo kreativnosti, kar lahko spodbudi še boljšo fotko.
Ne samo za piknik tudi drugače :mrgreen: , ker se pa naprimer 110tk ne da poskenirat filma bom scaniral kar fotke, pa še z 330tko bom fotkal sem napravil včeraj že nekaj lepih fotk.