0   

BubikolRamios @BubikolRamios 13. Avg 2012, 22:31

http://www.photoforum.ru/photo/699103/index.en.html

Ok, ni senc, to se da ampak, tistile cekar in vse ostalo mi ne zgleda niti oversharpened.

Mal dvomim da je tole point and shoot. Kakšna obdelava za takle efekt ?
 0   

-lux- @-lux- 13. Avg 2012, 22:49

Meni se zdi, da tole ni skoraj nič obdelano! Ne vem, kje ti vidiš kakšno obdelavo. Sem pogledal tudi na novem ipadu , pa se mi ne zdi, da bi bilo kaj popravljano. Lahko pa, da se motim!
 0   

Uroš Miklavčič @Ulrich 14. Avg 2012, 05:42

Obdelana je fotka vsekakor. Če drugega ne, manjka EXIF. Drugače pa je veliko bolj kot obdelava tule ključ poznavanje svetlobe in postavitve osvetlitve. Mehka, razpršena svetloba z leve. Potem pa morda samo malo naviješ clarity v LightRoomu in si bolj kot ne tukaj, po mojem. Ni pa to zajeto s P&S, zagotovo. Skratka, manj pomembna tule je obdelava kot vir in tip ter postavitev svetlobe. Obdelava je verjetno minimalna.
blog: [url=http://blog.miklavcic.si]blog.miklavcic.si[/url] | twitter: [url=http://twitter.com/uros_m]@uros_m[/url] | galerija: [url=https://www.slo-foto.net/portfolio/Ulrich]SloFoto[/url] | podjetje:[url=http://miklavcic.si] miklavcic.si[/url]
 0   

Jernej Lasič @Sviri 14. Avg 2012, 08:47

spet ena tema brez repa in glave. kaj si sploh želel vprašat?
vsaka, ampak res vsaka tema ki jo odpreš je takole nekaj na pol razumljiva, brez nekega smisla. dej se malo potrudi pa vsaj vprašaj tako kot je treba.

obdelave je tu pomojem bore malo. pač mehčana svetloba z leve , mogoče kak majhen odbojnik na desni in osnovni popravki v postprodukciji. tudi ne vem o kakšnem point and shoot-u govoriš?? in da ni senc? kako ni senc?
Krotim fotone. Kako? Poglej na [url=www.foto-lasic.com]www.foto-lasic.com[/url]


Pojdi na:   
Postani Slo-Foto.net član
Anketa
Kako pogosto uporabljate mobilni telefon za fotografiranje?
Rezultati