0   

shorto @shorto 20. Avg 2012, 13:16

Pozdravljeni!

Samo zanima me če je v Sloveniji še kak pooblaščeni serviser poleg foto Beseničarja, kjer jim očitno gre bolj v nos da sem dobil digitalni fotoaparat za 200€ cenej kot v Sloveniji namesto da bi ga dejansko popravili, na servisu bil že 6x ne želijo niti poslušati kaj je narobe z njim tako da sem opravil z njimi.
Zanima me če je v Slo še kakšen servis, ki lahko Nikone servisira z garancijskim listom ali moram dejansko zadevo peljati v Avstrijo na njihov servis?

LP in hvala
 0   

Gašper @Gapiii 20. Avg 2012, 13:38

Pa kaj ne velja EU garancija, ki velja po vsej evropi?
 0   

shorto @shorto 20. Avg 2012, 15:10

Velja, samo se konstantno spotikajo ob račun in ceno ki je napisana gor. Zrihtajo seveda nikoli nič.
 0   

Gašper @Gapiii 20. Avg 2012, 15:52

3A mogoče? Vem da so tudi Nikon partner.

Drugače pa jst vem da bi poklical oz. poslal email na nikon hq kaj se grejo in napisal pritožbo!
 0   

samos1111 @samos1111 20. Avg 2012, 16:00

Ne sprašuj po forumih, vprašaj na Nikon Europe ali na zvezo potrošnikov.
Kaj pa je njihov argument? To da ni kupljeno v SI najbrž ne more biti (če so res pooblaščeni serviserji). Mogoče menijo da je tvoj aparat "padel s kamiona" (ukradena roba) ali ima neevropsko serijsko številko?
 0   

shorto @shorto 20. Avg 2012, 16:02

Bom jutri poklical na 3A dans so že nehali delati smile.
Sem poslal drugače na Nikon kar na Japonsko in še v Evropski center na Nizozemskem, hkrati sem pa še poslal obvestilo na naš inšpektorat.

V najslabšemu primeru bom pač nesel digitalca v Avstrijo na servis, če že ni druge.
 0   

Janez Pelko @Wartburg 20. Avg 2012, 16:08

Hm, za začetek bi se lahko obrnil na Nikon Slovenija. Tam so razumevajoči sogovorniki.
 0   

shorto @shorto 20. Avg 2012, 16:12

Huf šele sedaj opazil da ni ista zaveda to čeprav povsod piše Foto Beseničar ampak imajo dejansko na Leskovškovi podjetje.

Interesantno jutri pokličem smile
 0   

cero @E-500 19. Okt 2012, 10:00

Ja so res nesramni ....bajzerji. Sem imel na popravilu aparat in ker sem jih peglal, so senzor tak nasrali, da sem mislil da je cela restavracija na njem malicala. Najverjetneje nalašč !
 0   

Crazy @crazyfish 23. Apr 2013, 12:43

Moram dopisat nekaj še sam, ker so res KATASTROFA!!!!

Nesem pokvarjen SB600 (ne sproži vsake 20% recimo)
Čez dober teden vprašajo če naj popravijo za cca 100€. Rečem OK.
Čez še en teden je popravljeno, grem iskat, plačam in sprobam kar v trgovini.... smile Seveda NE DELA.
Po pol ure dokazovanja prodajalcu da RES ne dela, le nekako priznajo in rečejo da bojo popravili.
Jaz lahko samo odidem brez fleša in brez 100€.
Po še 14 dneh me spet pokličejo in takrat je bil RES popravljen. Ko sem rekel da bi rad plačal tisto kar je bilo res pokvarjeno in ne tisto kar so "ocenili in popravili prvič", se sploh niso hoteli pogovarjati in so se sklicevali na to da so oni trgovina in ne servis....
Po dolgih pregovarjanjih sem obupal in odšel....

Torej, kaj se je po moje dogajalo....
Dobijo v popravilo in niti ne opazijo da kaj ne dela....
Se zmislijo 100€ in mi vrnejo fleš.
V drugem poskusu res poiščejo napako, ker je bila dejanska napaka cenejša od 100€, je za njih zaključeno....

Skratka nikoli več Beseničar!
 0   

Miha @biturbo 23. Apr 2013, 14:38

Si se pregovarjal direkt s serviserji al z žensko za šalterjem?

Dejte se navadit robo izven garancije nosit v Fotomehaniko.

Z garancijskimi popravili imam pa z Beseničarjem same odlične izkušnje, nazadnje so menjavo zaklopa izvedli še isti dan.
 0   

cero @E-500 23. Apr 2013, 16:46

De... de ..
A hodita skupaj na pijačo... zaklop en dan... saj ga nima na zalogi..
 0   

Miha @biturbo 23. Apr 2013, 17:15

Hehe, teorije zarote FTW.

Ja, nism verjel da so sposobni, tko da so me pozitivno presenetili.
Sej ponavadi bežim stran od njih če se le da (lih zarad takih tem kot je tale), ampak za garancijske zadeve nekak nimam izbire. Mogoče mam pa samo srečo.

Te tako hudo preseneča, da ma uradni Nikon servis določene dele na zalogi?

Je pa debilno ker se ne da zmenit, da bi serviser stopil po štengah dol do šalterja in bi se pomenil s stranko, ampak so dosegljivi le po telefonu (tut če stojiš v trgovini in si dejansko dva metra pod njim). To jim zamerim že od vsega začetka.
 0   

Aleš @lial 23. Apr 2013, 18:11

biturbo je napisal/a:
Je pa debilno ker se ne da zmenit, da bi serviser stopil po štengah dol do šalterja in bi se pomenil s stranko, ampak so dosegljivi le po telefonu (tut če stojiš v trgovini in si dejansko dva metra pod njim).

Torej obratna situacija od mojih izkušenj v 3A - serviser pride, pogleda, svetuje, ni da ni.
Da ne pišem o Fotomehaniki, čeprav je res, da mu tam ni treba po štengah grin

Pojdi na:   
Postani Slo-Foto.net član
Anketa
Kako pogosto uporabljate mobilni telefon za fotografiranje?
Rezultati