0   

Daris @Daris 29. Avg 2012, 09:12

Pozdravljeni,

zanima me, če si kdo lasti foto torbo, podobno tej v priponki in kakšne so vaše izkušnje.

imam foto nahrbtnik, s katerim nisem zadovoljna. Moti me, da ga moram snemati iz ramen, odpirati in nato zopet nazaj na ramena. Vzame veliko časa in je posebej neprimeren za situacije, kjer se mi mudi. Poleg tega me težki nahrbtniki žulijo v ramena, ker nosim majice brez rokavov.

Imela bi foto torbo za okoli pasu za fotoaparat + 2 ali 3 objektive. Lahko ima tudi pomožne pasove za čez rame. Zanima me stabilnost, priročnost in varnost teh torb. Foto torba v priponki ima poleg prostora za fotoaparat zraven še dva slota za objektiva. Mogoče kdo ve, kako je to pritrjeno? Samo s pasovi, ki so na fotografiji? Ne zgleda preveč varno in stabilno. Ima kdo izkušnje s takimi torbami?

Če kdo prodaja, kaj podobnega, naj mi javi.

Hvala smile
 0   

Aleš @lial 29. Avg 2012, 10:54

Lowepro podoben temu ( Lowepro Off Trail 2 ) imam tudi sam, vendar sem ga do sedaj uporabil morda le dvakrat.
Stranske torbice za objektive so pritrjene s širokim pokončnim pasom opremljenim z 'ježki', tako da je njihov izpad tako rekoč onemogočen. Možno pa jih je uporabiti tudi drugje, recimo zataknjene za pas.
Ima tudi pomožen pas za čez ramo in ročaj za prenašanje.
Morda bi ga celo prodal, če bi se pojavila kakšna ugodna ponudba na ZS grin grin
 0   

Aleš @lial 29. Avg 2012, 17:47

Še dodatno: ko sem zapisal, da bi jo prodal, se je menjava lastnika zgodila v nekaj urah...
Samo v vednost potencialnim interesentom, tistim, ki so mi poslali ZS pa sem že odgovoril.

Kaže, da je bila precej zanimiva za kar nekaj ljudi...
 0   

Simon @SimonG 29. Avg 2012, 18:00

Jst tut prodam, Lowepro Off Trail 2, kot nova... več na zs smile
[url=http://geesphoto.blogspot.com/]M Y P H O T O B L O G[/url]

Pojdi na:   
Postani Slo-Foto.net član
Anketa
Kako pogosto uporabljate mobilni telefon za fotografiranje?
Rezultati