Če gre to za neko zadevo za katero ni nujno, da je obstojna, potem lahko to naredi sam s preslikačem. Drugače pa ja, nihče ne bo tega delal oz. ne za majhen denar. Če hočeš sitotisk je treba pripraviti sito, oslojiti, osvetliti, odpreti sito, stiskati. Preveč dela za en sam komad oz. predrago.
Živjo, eh ni treba tak komplicirat, razen če ti cena ne odgovarja. Pred kratkim sem potrebovala dežnik za darilo, za mojo taščo. Iskala sem malo večjega, ker kar naprej okoli prenaša te svoje umetnine iz idrijske čipke, pa sem želela, da bi bila v stilu;) Terna. Full zadovoljna...potisk s fotografijami njenih izdelkov iz čipk. Poglej sam... ***, cene so različne odvisno od velikosti dežnika. Upam, da ti je v pomoč. Čao
Eto narocil marelo sporocim glede kvalitete ko jo dobim drugace pa je vse popolnoma enostavno kreiras online najboljse je kliknes na Silverlight Designer ce ga se nimas si ga nalozis in potem imas ogromno moznosti ampak vse online nic ni potrebno downloadad programa kot pri fotobookih. Res sem noro navdusen. Hvala vsem se enkrat za pomoc.