edit: vidim, da sem hudo pozen z odgovorom. če smem vprašati, kako je šlo?
če bo to čez dan, ko je svetloba, daj na Av (aperture priority) in slikaj. če bo oblačno, lahko daš ISO na 200, če bo potreba, ampak ker ne slikaš športa in hitro premikajoč objektov, kjer ne rabiš vsaj 1/1000 zaklopa, mislim, da ne bo potrebno.
manjši bo f, bolj bo objekt izoliran. čeprav tvoj objektiv je bolj bogi, ker ima f3.5-5.6 in tu čudežev ne moreš pričakovati. sicer 5.6 ne boš videl, ko boš slikal, saj ne boš uporabljal 100mm
če bo večer pod umetno svetlobo, pa boš najverjetneje potreboval fleš - odvisno od svetlobe. če uporabljaš fleš, spet ne rabiš dvigovati ISO v višave. 200-400. še vedno lahko uporabljaš Av, ker konec koncev ti je v interesu, da ti objektiv pobere čimveč svetlobe čim hitreje.
lahko pa ne uporabljaš fleša in daš iso na 1600 in probaš. slike bodo sicer imele svoj odtenek barve (odvisno od okolice, jaz ponavadi slikam indoor, in ko so stene oranžne, so slike tudi bolj takšnega odtenka), ki se do neke mere da popraviti v Post Procesiranju (v photoshopu npr.), ampak včasih opazim, da se mi slike brez fleša bolj dopadejo - ko hočeš kakšen dramatičen učinek.