0   

matej4444 @matej4444 26. Sep 2012, 13:55

lep pozdrav
sem nov na forumu. zanima me, če kdo pozna koga ki prodaja konico hexar af, ker na internetu ni nič (razen ebay, prek katerega ne bi kupoval).
hvala. Matej
 0   

Janez Pelko @Wartburg 26. Sep 2012, 14:20

Zakaj pa ne bi kupoval preko ebaya?
Jaz sem že veliko stvari tako kupil in vedno je šlo vse gladko.
 0   

matej4444 @matej4444 26. Sep 2012, 14:21

ker ne veš u kakšnem stanju je fotoaprat
 0   

iztok @izo 26. Sep 2012, 18:12

tole sem pa jst kr nekaj cajta iskal, zdej me je sicer malo minilo, še vedno pa imam oko na oglasih, hehe.. se pojavi kakšna na bolhi na vsakih 5 let (sicer sem imel en konktakt, ki ge sem verjetno nekje izgubil, kjer je model prodajal ene 3, če se ne motim, ni pa bilo poceni). drgač pa definitvno ebay, pač zraven z pravo mero pameti in poznavanjem vsega, kar se pač dogaja preko internetne prodaje. treba dobit malo filing za te zadeve, potem ni problem.
sej verjetno že poznaš vse, ampak definitvno glede samega fotiča preberi temo na photo.net, ogromno zelo zelo koristnih informacij. sigurno ena najdlje trajanih tem na internetu, hehe.
 0   

matej4444 @matej4444 26. Sep 2012, 20:47

kolk let je minilo od kar si ti jsku? biggrin de preračunm kdaj bo spet kšna biggrin
 0   

najed01 @najed01 26. Sep 2012, 21:33

matej4444 je napisal/a:
ker ne veš u kakšnem stanju je fotoaprat

Ebay špila kot se šika. Tam si renomirani prodajalci ne dovolijo balkanskih poslov.
Tudi jaz sem jo imel v ožjem izboru, pa je kar hitro odpadla. Sem imel srečo, da sem jo par dni valal po rokah.
No ja... za ta denar dobiš že fotoaparat upset
 0   

Miran @miran_a 27. Sep 2012, 06:13

najed01 je napisal/a:
Ebay špila kot se šika. Tam si renomirani prodajalci ne dovolijo balkanskih poslov.

Tam si še balkanci ne dovolijo balkanskih poslov. Ok, na vsake toliko se najde kaka hudo sumljiva zadeva, ampak tega ni težko prepoznat in pač ignoriraš. Poleg tega so sumljive ponudbe v glavnem pri kakšni bolj široko zanimivi robi. Jaz sem že kar nekaj stvari nabavil prek nemškega ebaya, in to med drugim tudi od raznih Turkov, Rusov in podobnih, pa še nikoli nobenega problema. Vse po pameti. Če jo imaš, seveda...
 0   

matej4444 @matej4444 10. Okt 2012, 22:00

če ma kdo tud kšno minolto ( ki ni dynax oz. srt) nej pove biggrin z veseljem se kej zmenimo biggrin
 0   

Tester @Tester 11. Okt 2012, 19:48

Minolta Maxxum 7000 AF. Če te zanima smile
Na voljo skupaj z Minolta 2800 AF flash-om.

Čeprav ti verjetno iščeš starejši MD mount?

Lp
 0   

Miran @miran_a 11. Okt 2012, 20:01

@Tester: Pa saj je lepo napisal, noče niti Dynax (kar je isto kot Maxxum), niti SRT (predvidevam, da misli vse z SR/MD mountom). To pomeni, da išče kakšen rangefinder.
 0   

matej4444 @matej4444 11. Okt 2012, 20:05

SRT mislm sam srt serijo. ker pač že imam minolto srt stuena biggrin. iščem pa večino X serije al pa minolto CLE. kar se pa najtežje dobi biggrin
 0   

Bostjan @Archie 12. Okt 2012, 06:11

matej4444 je napisal/a:
SRT mislm sam srt serijo. ker pač že imam minolto srt stuena biggrin. iščem pa večino X serije al pa minolto CLE. kar se pa najtežje dobi biggrin

Poglej tlele:

http://www.ffordes.com/category/Film_Cameras/35mm_SLR/Minolta/Manual_Cameras

Zelo zanesljiv nakup s 6-mesečno garancijo (razen za produkte, ki so prodajani z oznako "as seen".
 0   

Miran @miran_a 12. Okt 2012, 06:40

No ja, če si malo potrpežljiv, dobiš na ebayu za drobiž, ne pa za take cene, kot so tam. Čeprav po drugi strani pa če se ti mudi, dobiš tudi pri nas na bolhi recimo X-300 za 300€. Ampak moraš bit resen kupec. laugh laugh laugh upset
 0   

nocomment @nocomment 16. Okt 2012, 09:34

Če še kdo išče Hexar AF...

http://www.rangefinderforum.com/photopost-classifieds/showproduct.php?product=36393

Dvomim, da bo dolgo na voljo. Še mene srbijo prsti, čeprav sem si obljubil, da je dost zapravljanja $$$ za nekaj časa. Če lahko živiš samo s 35mm in 1/250s nimaš kaj razmišljat. Ekvivalentni Konica 35/2 UC objektiv v LTM navoju stane vsaj 3x ali 4x toliko kot tale Hexar AF.

(ne poznam in nimam nobene povezave s prodajalcem)
 0   

iztok @izo 16. Okt 2012, 18:19

dobra cena..

Pojdi na:   
Postani Slo-Foto.net član
Anketa
Kako pogosto uporabljate mobilni telefon za fotografiranje?
Rezultati