0   

Clarra @Clarra 21. Nov 2012, 12:50

Pozdravljeni,

za sestro kupujem monitor in ker po pravici povedano nimam pojma o tehničnih stvareh, potrebujem vaš nasvet.

Nekako mi je simpatičen tale, ki je obenem še TV in je Samsungov (sem nekako videla, da ljudje to znamko kar priporočajo za monitorje) http://www.ceneje.si/racunalnistvo/monitorji/lcd-22-in-vec/samsung-tv-monitor-t24b350ew-lt24b350ewen_-_CX002BD215

Kar me zanima je naslednje- je to ok, tudi če je uporabnik malce bolj oblikovalsko usmerjen? Za razne Photoshope, Ilustratorje itd. Vem, da je med cenejšimi, kar verjetno nekaj pove, ampak nimam ravno neomejene finance smile.

Že vnaprej hvala za vsako mnenje in lep pozdrav
 0   

Matic Zalaznik @LazyBones 21. Nov 2012, 21:39

Zdravo!

sam uporabljam točno od samsunga (iste specifikacije-lastnosti monitorja) samo barva obrobe je malo drugačna...ampak je isti!

moram reči, da je zadeva odlična in sem zelo zadovoljen z njim... slike so lepo barvno prikazane in vse... nimam nobenih problemov... prav tako TV deluje odlično in brezhibno... men je ta monitor res dober in nimam potrebe po čim boljšem in veliko obdelujem slike v photoshopu in v podobnih programih...

Priporočam zelo!

lp!

Pojdi na:   
Postani Slo-Foto.net član
Anketa
Kako pogosto uporabljate mobilni telefon za fotografiranje?
Rezultati