Pozdravljeni
Prosil bi za pomoč od nekoga, ki pozna, ima Canon 7D. Imam problem, ki me živcira že precej časa.
Lani sem kupil nov body 7D in na začetku je bila kvaliteta slik vrhunska. Kmalu zatem po kakih 2000 posnetkih, pa je začela pešat ostrina. Nesem na servis naštelajo fokus slikam, nič drugače. Nesem ponovno in pravijo v 3A da njim meritve kažejo, kot da je vse o.k. Jaz z kvaliteto slik nisem zadovoljen. Res je, da nimam vrhunskih objektivov vendar so ti isti objektivi prvih par tisoč posnetkov, naredili zelo lepe fotke. Prosil bi nekoga, ki z takim aparatom slika, če bi si vzel petnajst minut časa, gor nataknil svoje objektive in povedal če mu vse štima. V kolikor je vse o.k. z bodyjem, se bom lotil objektivov, čeprav se mi zdi zelo čudno, da bi stara 400ka delal boljše posnetke z istimi objektivi, kot pa nova 7D. Tudi ko merim fokus nekako štima, mah,, kva pa vem, zato bi pa prosil nekoga ki ve kaj pričakovat od njegovih objektivov.
Prosil bi za tovrstno pomoč, saj mi čez dobr mesec poteče garancija in bi rad vedel, kje je problem.
Sem iz Šk.Loke in pridem v Kranj, Ljubljano kjerkoli bi si kdo lahko vzel malo časa in nahitro stestiral moj aparat.
Hvala
Lp
Iztok
041 799 397
[email protected]