whothafunk je napisal/a: |
če lahko zdaj fotografiram z 550D, bi tudi lahko z 5DII, s tem da bi imel več keeperjev.
pa kdo the f*** is ti, da boš govoril kaj je uporabno in kaj ne. napisal sem, da meni NI in ni variante, da se bom pogajal, ne pa da bom zdaj poslušal arije debiloidnosti in prepričavanja, da je 3200 kul. vedno ena in ista štorija in to LE, ko je debate s slovenci. in pa če so lahko pred 15imi leti fotografirali šport z 2FPS, se bo tudi zdaj s 4FPS. tako kot meni uspeva trenutno. na samem fotografu pa je, če zgrabi trenutek in naredi zanimivo sliko. zdaj pa prosim, če se lahko držimo teme. |
GoZilla je napisal/a: |
jst cist verjamem da iso 3200 na 550d je NO GO .... ampak na omenjenih dveh aparatij je pa GO GO .. sploh na 5d2 .. ![]() |
skat je napisal/a: |
Res si zelo pameten. Ne vem pa kaj imaš proti slovencem. Mogoče bi bilo bolje, da se oglašaš na neki neslovenski forum.
Kar pa se tiče izposoje aparata pa se oglasi tukaj: http://www.fotoizposoja.si/izposoja.html |
Citiram: |
NOVO Apple iPhone 4S Tel ZA PRODAJO prihaja s popolno opremo in 2 leti mednarodne garancije IN POLITIKA 30 DNI NAZAJ, da je, ko prideš element in ga ne všeč, ali pa je pokvarjena, imate 30 dni, da jo vrnemo nazaj za družbo, in dobiš novega ali svoj denar nazaj, če želite |