Potrebujem vaso pomoc.Fantu kupujem fotoaparat
Za rojstni dan, ker se ne spoznam dobro na kvalitetne fotoaparate, me zanima vase mnenje o digitalcu NIkon v 1 na spodnji povezavi. Za kakrsnekoli informacije bom zelo hvalezna!
Oz koliko se spozna na fotografijo. Če recimo nima pojma in ga bo imel samo za fotke tu in tam na kakih potovanjih ali izletih pol je tudi N1 ok ali pa kakšen kompaktni fotek.
Na fotografijo se dobro spozna, zato potrebujem kvalitetn digitalc, z dobrimi fotkamiki bo pa bo primeren predvsm za potovanja. Zato me zanima ce je nikon v1 primeren
> Na fotografijo se dobro spozna, zato potrebujem kvalitetn digitalc, z dobrimi fotkamiki bo pa bo primeren predvsm za potovanja. Zato me zanima ce je nikon v1 primeren
Če se spozna, ga mogoče rajši kar vprašaj oz kupi tako da se da brez sitnosti zamenjat.
V1 se res zdaj prodaja po neverjetno razumni ceni v primerjavi z začetno in glede na konkurenco za ta denar. Je pa to posledica serije felerjev v konceptu, ki so privedli do tega, da imajo očitno polna skladišča neprodanih, kljub temu da ne gre za zanič aparat. Novejši V2 je občutno dražji, je popravil par felerjev, večina žal ostalo.
Na fotografijo se dobro spozna, zato potrebujem kvalitetn digitalc, z dobrimi fotkamiki bo pa bo primeren predvsm za potovanja. Zato me zanima ce je nikon v1 primeren
Težko vprašanje ker nas ima večina svoje poglede kaj je to kvaliteten digitalc z dobrimi fotkami. Za primer povem če bi moja takole na forumu spraševala ni šans da mi kupi kar bi bilo meni všeč Po moje je dobro da ga nekak mimogrede vprašaš proti kakšnemu aparatu ga vleče...
Kakšen fotko pa ima zdaj?