0   

Žiga Jelen @ziga1611 29. Maj 2013, 11:19

Pozdravljeni! Zanima me, če kdo pozna kako deluje vračanje denarja pri akciji Canon Cashback 2013? Pa naj podrobno opišem svojo situacijo. Želim kupiti bliskavico Canon Speedlite 430ex II in sem pri iskanju ponudb naletel na zelo ugodno ponudbo v avstrijski trgovini electronic4you.at in zraven še akcijo vračanja denarja preko Canon Cashback v višini 50€, kar bi me na koncu stalo 235€ - 50€ = 185€. Če dam za primer ponudbo beseničarja, kjer imajo edini v Sloveniji akcijo Canon Cashback (naj me kdo popravi, če to ni res), je cena pri njih 259€ - 30€ = 229€, kar je na koncu skoraj enako, kot v avstriji brez akcije.

Med brskanjem po googlu sem našel par postov o teh akcijah v preteklih letih. Vsi so opisovali, da je ceneje kupiti opremo v tujini in, da tudi vračanje denarja v Slovenijo ni problem. Bil je podan tudi kontakt od Canon Slovenija, namenjen za te zadeve, ki pa žal ni več delujoč. Direktno na strani od Canon Slovenija tudi nič ne piše o akciji v Sloveniji, odgovorijo mi pa tudi ne.

V primeru, da se kdo spozna na te zadeve oz. ima malo več izkušenj kot jaz, bi prosil za pomoč. Hvala.
 0   

tmt @tmt 29. Maj 2013, 14:51

Če je to enako kot pred leti, je bilo nekako tako: na canonovi spletni strani je obstajal obrazec (lahko ti ga naprinta tudi prodajalec), iz škatle originalne embalaže se je izrezala koda in priložila izpolnjenemu obrazcu. Potem se to pošlje v Anglijo ( tudi lahko to stori prodajalec). Spomnim se, da so meni odpisali, da dopolnim št. računa za mednarodna nakazila ( dobiš na banki če ne veš). In potem je bil denar kmalu nakazan. Je bilo pa tako, da je vračilo teh 50 EUR bilo ne glede v kateri državi si kupil (sam sem kupoval v Sloveniji)- seveda samo za navedene izdelke.
 0   

Denis Zelnik @Zelnik 30. Maj 2013, 23:57

www.electronic4you.at so firma, v kateri so slovenci. Najboljše, da jih pokličeš in jih vprašaš.
 0   

Luka Rener @djbeat 4. Jun 2013, 23:14

Tokrat je malo drugace.. Ze trgovec "odbije" od koncnega zneska cashback.


Pojdi na:   
Postani Slo-Foto.net član
Anketa
Kako pogosto uporabljate mobilni telefon za fotografiranje?
Rezultati