0   

Peter @perolord 25. Jun 2013, 08:33

Evo, tukaj je moja skromna stran z mojimi fotografijami.

Pa me zanima, kaj si mislite o njih... sem nadobuden "začetnik", ki dela predvsem za sebe, svojo dušo bi lahko rekel...

Pa me zanimajo vaša mnenja o mojih fotografijah?

http://peter-photos.weebly.com/index.html

hvala =)
 0   

-lux- @-lux- 25. Jun 2013, 08:59

Meni zelo všeč! Sploh način kadriranja.
Obetavno!
 0   

Aleš @lial 25. Jun 2013, 11:03

Zelo mi je všeč.

Vendar vseeno še nekoliko bolj konkretno moje mnenje: za 'moje oko' je kar nekaj fotografij takšnih, ki bi jih kar gledal (meglene pokrajine), nekaj je povprečnih, vendar kljub vsemu dobrih, nekaj pa kičasto barvitih. vmes je tudi kakšen ponesrečen poskus kadriranja (diagonala), vendar je to moje mnenje in ni nujno pravilno. Velikokrat greš iz pravil, kar je v redu, morda je kakšna centralna projekcija preveč 'centralna'.
In kateri dve fotografiji sta mi najbolj všeč: prvi posnetek kurenta in žarki sonca skozi luknjo v oblakih.

Če potegnem črto pod tvoj album: imaš močan občutek za iskanje zanimivih kadrov in tvoje eksperimentiranje z različnostjo kaže na veliko veselje do fotografije.

Uživaj!
 0   

Kris @kris 26. Jun 2013, 20:10

Po fotografijah sodeč si nekje iz Veleja ali okolice. smile
Nekaj fotografij je zelo dobrih, nekaj pa zelo povprečnih, ki bi jih komot zbrisal iz galerije in posledično bi bil vtis takoj boljši.
Kakšna je razlika med odličnim in povprečnim fotografom? Oba naredita po 50 fotk. Povprečen fotograf jih potem ljudem pokaže 30, odličen fotograf pa le tri najboljše. grin
Najbolj mi je všeč pomol na jezeru v megli in s soncem.
 0   

-lux- @-lux- 26. Jun 2013, 22:07

Še nekaj bom dodal, fotke raje objavljaj na Slo-foto, že zaradi velikosti. Saj je čist fletno imeti svojo fotogalerijo na zastonjskem Weebliju, sam predstavljaj si, da jaz (in še marsikdo) te fotke velikosti razglednice gledam na 27" Macu!

Pojdi na:   
Postani Slo-Foto.net član
Anketa
Kako pogosto uporabljate mobilni telefon za fotografiranje?
Rezultati