N3M3BasaT je napisal/a: |
Hi,
Če posnetek importiram iz fotoaparata v Adobe Premiere se ne da gladko obdelovat, predvaja se z zatikanjem. Ali je to zaradi crackane verzije? |
Ulrich je napisal/a: |
Kolikor vem crackanim verzijam manjkajo preseti za projekte (DSLR video in podobni). Točno ti sicer ne znam povedati, ker imam original. Skakanje bi lahko bilo tudi posledica premalo zmogljivega računalnika (premalo RAMa, premajhen scratch disk, prešvoh procesor/grafična). Nekaj od tega bo. Slednje (švoh mašina) morda najbolj verjetno, glede na uradni FAQ. |
f0r3st727 je napisal/a: | ||
imam crakano verzijo in imam vse presete… ![]() |
Mihy je napisal/a: |
Fora je v tem da nimaš podprte grafične kartice s strani Adobe-a, zato ti dela ves rendering s CPUjem (rdeča črta nad timelineom).
Da omogičiš CUDA (Mercury playback engine GPU) je rešitev sila preprosta, v mapi kjer je instaliran program imaš file cuda_supported_cards.txt vanj samo dodaš v tvojem primeru "GeForce GTX 660 Ti". podrobna navodila za mac so tu: http://www.insanelymac.com/forum/topic/223244-how-to-cuda-mercury-engine-on-premiere-cs5-snow-leopard/ za windows se nahaja ta txt v: program files/adobe/premierepro/cuda_supported_cards.txt Ko boš to naredil v project settings izberi GPU acceleration, če se nebo že samo spremenilo. Pazi pa da imaš framerate sekvence enak framerate-u posnetkov, drugače zna tudi zaradi tega delati počasneje. |