tonccy je napisal/a: |
Še Slovensko? |
Citiram: |
Ne da se mi lih kaj preveč ukvarjati s tem kako je kaj napisano ampak bi raje svoj čas uporabil malo bolj koristno. |
Sasoko je napisal/a: | ||
Mogoče v tem primeru obisk tečaja slovenščine (to je bila prva misel ko sem prebral originalno objavo)? Poglej, če že v osnovi ne znaš napisati/izražati svojega mnenja boš s tem izgubil precej časa (kot na primer tukaj, ko si dvakrat napisal isto zadevo) in živcev in hkrati tratil čas ljudem s katerimi boš želel komunicirati. Druga zadeva je, da če boš na ta način komuniciral te nebo nihče jemal resno, jaz te pač nebi (in te ne). Glede na zgornji citat pa lahko sklepam da tudi tvoj odnos do zadeve ni resen in tu ne mislim zgolj na pisanje/izražanje. Precej manj časa bi izgubil, če bi že v osnovi zadevo napisal razumljivo in pregledno. Tako bi tudi dobil kak boljši odgovor in bi se lahko prej posvetil bolj koristnim stvarem, kot sam praviš. Če pa napišeš v stilu v kakršnem si začel, potem pa pač pričakuj temu primerne odzive ![]() Pa v ''popravljeni'' verziji imaš toliko slovničnih napak na osnovnošolskem nivoju da je kar ..., evo bom ''dušca'' pa ti napišem kako bi zvenelo bolje (ne idealno ali najpravilneje): ''Zanima me kako začeti s športno fotografijo, naprimer slikanja hokeja, nogometa, košarke ali pa katerega koli drugega športa v Ljubljani. Se samo prosi (koga?) in pošlje kakšen mail ali se najprej prosi če se lahko samo kašne mladince slika, potem pa če vidjo da si dober kakšne te tekme (kaj si tu hotel povedati mi ni razumljivo) ali se samo fotoaparat vzame s sabo in se slika s tribun oz. kako je s tem? Kako je po vašem mnenju najbolje začeti oz. kako ste začeli vi?'' Pa brez zamere. lp |
MatevzNered je napisal/a: |
In nikjer ne najdem, da bi izbrisal temo zato predvidevam, da jo lahko le admin izbriše. Zato bi prosil admina, če mi lahko izbriše temo oz. mi omogoči, da jo popravim. In se že v naprej oproščam za nevšečnosti, ki sem jih povzročil. |