0   

Žiga @Desty 19. Dec 2013, 23:09

Obstoječi delodajalec je odkril, da sem v prostem času tudi "škljocar" in tako je prišel do ideje o dodatnem sodelovanju.

Namreč, naš lokalni oz. regionalni medij bo kmalu dobil prenovljeno spletno stran, kjer bodo primarna vsebina regionalne oz. lokalne novice. Seveda, da vse skupaj ni dolgočasno, morajo biti prispevki podkrepljeni z nekimi fotografijami.

Z delodajalcem sva se dogovorila o stock fotografiranju, da bomo imeli foto material za prispevke. Torej, če bomo poročali o korupciji v lokalni bolnišnici, da bo zraven neka generična fotografija te lokalne bolnišnice in tako dalje. Se pravi, zadolžen bi bil za grajenje neke baze stock fotografije. Teh fotografij naj bi sprva bilo 500+, kasneje pa tudi več.

Fotografije so lahko kot bi jih naredil z nekim mobilnikom, se pravi neka obdelava in tako dalje ni potrebna. Samo, da se vidi vsebina in je to to.

Koliko bi vi računali za takšno fotografiranje teh javnih objektov itd., če upoštevamo dolgoročno sodelovanje in zgoraj podano količino?
 0   

Jernej Lasič @Sviri 20. Dec 2013, 12:47

Če kvaliteta ni pomembna potem tudi nekega poštenega plačila ne pričakuj...
Krotim fotone. Kako? Poglej na [url=www.foto-lasic.com]www.foto-lasic.com[/url]
 0   

Janez Pelko @Wartburg 20. Dec 2013, 15:57

Pri težko definiranih ali nedorečenih fotkanjih, kjer ni ravno neke mednarodne uporabe fotografij, imam jaz kar urno postavko fotkanja in obdelave. S tem, da približno ocenim, koliko ur bo porabljenih za določen projekt.


Pojdi na:   
Postani Slo-Foto.net član
Anketa
Kako pogosto uporabljate mobilni telefon za fotografiranje?
Rezultati