No o dobrih baterijah pri MBP-jih ravno ne bi

Ker toliko kot sem jih zamenjal pri MBP-jih jih verjetno ne bi, ce bi kupil kaksen junk v Eurospinu za 50eur... s tem da te vsaka nova pride 100+eur... in vseh baterij pri vseh laptopih, ki sem jih do sedaj imel, je bilo za kaksen nov MBP, raje vec. Super monitor je bil, dokler niso zaceli srat z glossy retino, od tistega trenutka je samo se monitor, brez pridevka super oz. prej s pridevkom za en k** monitor. Trdno ohisje... hmm.. ok pri zadnjem se mi je po slabem letu odlepil rob monitorja (ker imam mat monitor stvar ni narejena tako kot pri glossy verzijah kjer imas cez celo stran sipo), o zgodbah glede reklamacij, popravil itd. pa raje ne bom. in noben od MBP-jev katere sem imel (oz. jih se imam) ni bil pod 2000eur, problemov pa z vsakim bistveno vec, kot recimo s 1000eur vredno Toshibo. Je pa res, da je pri meni ogromen plus OSX, ker na zalost na Windowsih ne znam narediti tri cetrt stvari, katere imam narejene na OSXu (od remote editinga naprej), na Linuxu pa mi ne tece ne PS ne Photo Mechanic, kar pomeni da prav veliko na izbiro nimam. Ce pa ne bi imel teh zahtev, bi pa definitivno vzel Toshibo Portege katero sem ravno vceraj gledal pri kolegu.... i7 procesor, 8GB rama, 256gb ssd, 13" in 1920x1080 resolucija... za 1100eur.
[url=http://www.photo.si]PhotoSI[/url]