0   

// @PiksiPhoto 6. Avg 2014, 09:42

Pozdravljeni, moje vprašanje tokrat ni toliko fotografsko je pa v tej smeri. Zanima me ali je kdo od vas že dal tiskat reklamno majčko oz. Pulover? Motiv sem že naredil, sedaj pa iščem čim ugodnejši tisk. Opazil sem, da za majhno količino pride tisk zelo veliko, npr. 100 majc pa tut slučajno ne potrebujem bigrazz
bi mi lahko kdo svetoval kje bi blo ugodno tiskanje obojestransko na majce in/ali pulover z kapuco, kam ste vi dali-če ste?

Hvala že v naprej smile
 0   

tone sekne @tonccy 6. Avg 2014, 15:23

Etiketa d.d.
 0   

porkoja @porkoja 6. Avg 2014, 17:46

Jaz sem mnenja, da v kolikor imaš namen prezentirati svojo dejavnost, ne išči najugodnejšega ponudnika.
Kolega je pred meseci dal tako k zelo ugodnemu tiskati nekaj majic. In je prejel to kar je plačal - majice z nalepljeno zelo debelo in težko folijo. V bistvu ne tisk ampak termo transfer folijo.
Jaz sem dal že kakšnih 20-30 majic tiskati prek strani http://www.printcarrier.com/si/ in sem do sedaj vedno zadovoljen. Kvalitetne majice in super kvaliteten tisk. Majice nosim v vsemogočih razmerah in do sedaj sem uspel napis uničiti samo na dveh, ki sem jih narobe likal (s paro in s previsoko temperaturo po hrbtni strani napisa). Vse ostale so po več letih super.
Tisk na eno majico (skupaj z majico) stane tam nekje okrog 20-25 evrov (odvisno od tiska), ampak izpade odlično.
 0   

// @PiksiPhoto 7. Avg 2014, 19:01

Trenutno se dogovarjam osebno z eno tiskarno v okolici, saj bi rad videl na kaj tiskajo. Še menim, da je printcarrier zelo dobra izbira, ki jo bom najverjetneje izbral-odvisno od tega tiskarja smile Moram tudi jaz pohvalit tole firmo ja, imam tudi jaz dobre izkušnje in hitro narejeno zadevo smile
 0   

Uroš Miklavčič @Ulrich 8. Avg 2014, 07:24

Če rabiš kakovosten tisk rabiš sitotisk. Cena je popolnoma odvisna od motiva. Enobarvni bo bistveno cenejši kot 4 (CMYK) in več barvni. Potem pa je končna cena odvisna tudi od kakovosti majice.

Jaz sem nazadnje dal tiskati na http://www.tisk-na-majice.com/. Človek ima konkretno mašino za sitotisk in zadevo obvlada. Cene so tudi ugodne glede na trg.

Pa še glede motiva - ne vem koliko znanja imaš s pripravo grafik za tisk (oz. za sitotisk specifično) ampak, če nisi vešč in si delal napake pri pripravi ti znajo tiskarji še kaj dodatno zaračunati, da tvoje napake odpravijo, da bo potem tisk OK.
blog: [url=http://blog.miklavcic.si]blog.miklavcic.si[/url] | twitter: [url=http://twitter.com/uros_m]@uros_m[/url] | galerija: [url=https://www.slo-foto.net/portfolio/Ulrich]SloFoto[/url] | podjetje:[url=http://miklavcic.si] miklavcic.si[/url]
 0   

Art Rut @ArtRut 29. Okt 2015, 09:17

Zdravo, nekoliko pozna ampak vedno prav pride smile Priporočam, da se obrneš na spletno trgovino z dizajnerskimi majicami, kjer tiskajo na majice tudi po naročilu www.heyyou.si.
Tukaj boš res dobil kvaliteten tisk!
lp
 0   

Miran Kos @tealc 21. Sep 2017, 10:11

Sicer ne več toliko aktualna tema, ampak če bi slučajno še kdo potreboval kakšno ponudbo za tisk na majice lahko preveri še tukaj http://www.sekom-grafika.si/darilni-program/tisk-na-majice/ Mi smo pred časom dali natisnit majice za tek in so ugodno ter kvalitetno naredili...


Pojdi na:   
Postani Slo-Foto.net član
Anketa
Kako pogosto uporabljate mobilni telefon za fotografiranje?
Rezultati