0   

belomleko @belomleko 26. Sep 2014, 16:18

Živjo,

Odločil sem se, da letos investiram denar v fotoaparat in želim si dslr zadevo. Doma imamo nikon d5100 z 70/300mm objektivom in sem naredil veliko fotk tako, da zadevo recimo, da poznam smile Problem pa je, da je fotoaparat od staršev jaz pa bi imel rad svojega in je taka zadeva zame predraga! Zdaj kaj bom slikal? Pa vse kar leze in gre in zelo mi je pomenbno, da je fotografija zadaj zamegljena in da je spredaj predmet oster. Zdaj gledam po bolhi rabljene in se dobi za majhno ceno fotoaparate z navadnimi objektivi 18/55mm; bo ta objektiv zadoščal mojim potrebam ali je škoda besed? Novega po mojem mnenju nebi dobil za ta denar.

Gledam tudi znamko Pentax, kako je z njo ker ne poznam? Recimo, če še malo šparam dobim pri foto Beseničar novega Pentaxa za 400€ z dvema objetivoma

Za fotoaparat bi bil drugače pripravljen odšteti maksimalno 300€, kaj mi priporočate?
 0   

ant-dj @ant-dj 28. Sep 2014, 22:31

Če misliš vzet nikona raje kar takoj kupi 35mm 1,8, če želiš zamegljeno ozadje. Je še najbolj vsestranski s takšno blendo. Takšen objektiv bi dobil nekje za 120€. Body za ostalih 180€ pa bi šel mogoče kakšen d3100, d5000 skoz, če maš srečo s kit objektivom. Bodi potrpežljiv in spremljaj oglase tukaj in na bolhi.
 0   

belomleko @belomleko 13. Okt 2014, 14:29

Odločil sem se za D3200 z 18-105mm objektivom, si ga kdo lasti in ima kakšen komentar?

Pojdi na:   
Postani Slo-Foto.net član
Anketa
Kako pogosto uporabljate mobilni telefon za fotografiranje?
Rezultati