0   

uroš @urossx 8. Apr 2015, 13:07

Pozdravljeni,

Ali res ne obstaja nobenega drugega servisa za NIKON, razen nesramni FOTO Beseničar?
Vseno ali je pooblaščeni ali ne, samo da je servis, ki ve kaj dela. HVALA

Našel sem Fotomehaniko. Jutri grem še tja. Še kdo ali je to to v Sloveniji?
 0   

luka567 @luka567 8. Apr 2015, 13:42

S Fotomehaniko imam dobre izkušnje, jo priporočam. Prav tako z Beseničarjem. Sicer ne s servisom za Nikon, ampak predvsem z objektivi za Canon. Zakaj pa so nesramni pri Beseničarju, če smem vprašati?
 0   

uroš @urossx 8. Apr 2015, 15:58

Moj primer je bil tak ... bom plastično razložil ... kot da bi peljal avto na globinsko čiščenje, oni ti pa ga zunaj operejo in zaračunajo bogate denarje, ti pa imaš avto notri še vedno umazan. Brezveze. Pa njihov neprofesionalni odnos, da se kar zadira nate. Nedopustno.
 0   

Miran @smukec 8. Apr 2015, 16:48

Kdo pa se je zadiral nate?
 0   

luka567 @luka567 8. Apr 2015, 22:30

Če storitev ni bila opravljena, kot je treba, verjetno lahko zahtevaš reklamacijo? Če sklepam po primerjavi, je šlo za čiščenje senzorja?
 0   

lopov @lopov 10. Apr 2015, 20:09

Moj primer servisa pri Beseničarju. Po 20 dneh mi je na Nikonovi bliskavici nehal delovati zslon. Na servis je bil poslan brez najmanjše praske. Ko sem ga nato po 8 dneh prišel osebno iskat, sem na ohišju opazil tri daljše praske, ki so posledica zdrsa izvijača, plus še nekaj dodatnih prask na rdeči prozorni plastiki, ki so posledica čiščenja z grobo krpo. Odziv prodajalca pa naslednji, ohišje je pač občutljivo, vi napišite en mail in v njem opišite vašo težavo, ker za to ni odgovoren on ampak serviser. Napisal sem jim tudi mail, in podrobno opisal moj problem in pričakoval vsaj opravičilo. Odgovora po dveh tednih še nisem prejel. Uroš bodi vesel, da ti niso čistili senzorja grin. 0


Pojdi na:   
Postani Slo-Foto.net član
Anketa
Kako pogosto uporabljate mobilni telefon za fotografiranje?
Rezultati