0   

Tomaž Pirman @tomovader 8. Nov 2015, 00:26

Živjo!

Pred dvemi dnevi se mi je pojavil problem na facebooku. Kar naenkrat je moj navigation/top bar izginil O.o
Probal sem marsikaj vendar ga ne morem dobiti nazaj. Mora biti zadeva na accountu, ker sem se logiral z drugimi acc in je vse ok. Poskusil sem različne browserje na različnih računalnikih, vendar mojega nav.bara ni nazaj sad

Ima kdo idejo, kaj bi lahko bilo narobe? Sprva sem sumil grafično posodobitev, ker je bil ravno update za nvidio vendar potem ne bi bilo isto na 3h drugih računalnikih. Zelo bom hvaležen za pomoč smile

LP
 0   

Uroš Uršej @Lucifix 10. Nov 2015, 19:56

Živ,

nekaj stvari, ki mi pade na pamet:
- izbriši zgodovino brskalnika
- preveri če ti mogoče kak adblocker blokira zgornji element
- uporabi kak drug brskalnik, da vidiš ali tam deluje
- če zgoraj dela, potem probaj še incognito mode v tistem brskalniku, ki ti ne dela

Sporoči, če kaj (ne) uspe.
 0   

Tomaž Pirman @tomovader 14. Nov 2015, 20:48

Živjo,
hvala za pomoč, ampak nič od tega ne deluje, sem že vse preskusil pa ne gre. Sedaj je celo tako, da ko se vpišem mi zablokira in se vidi le bel ekran. Vsekakor mora biti napaka na accountu in so mi s FBja pisali da gre za napako na kateri delajo. Kar pomeni da je lahko rešitev jutri ali pa čez 2 meseca -.- Vendar moti me le to, da nevem izvora tega. Tudi nekaj drugih ljudi ima isti problem... Kot bi bili random "izbranci"
 0   

Tomaž Pirman @tomovader 18. Nov 2015, 12:24

No problem se je očitno rešil sam od sebe, oz. so ugotovili da neki ne štima. Tudi drugi pravijo, da je sedaj okei, ki so imeli podoben problem.

Pojdi na:   
Postani Slo-Foto.net član
Anketa
Kako pogosto uporabljate mobilni telefon za fotografiranje?
Rezultati